Egy, az M1 Híradónak nyilatkozó férfi azt állítja, ő az egyik szereplője a szombaton nyilvánosságra hozott kislétai videónak.

A férfi azt állítja, 10 ezer forintot kapott azért, hogy a kamera előtt azt mondja, pénzért toboroztak közmunkásokat egy Bajnai Gordon elleni tüntetésre. A videó állítólagos készítője ugyanakkor kijelentette: nem fizetett a felvételért, ami alább látható – írja az Index.

A felvételen szereplő férfi arról beszélt, hogy több társával éppen közmunkát végzett, amikor valaki odament hozzájuk azzal, hogy kellene vagy tíz ember a feladatra, de semmi nem kötelező.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Hihető, hogy valaki 10.000 Forintot kér egy 3 perces videó felvételért az útszélén úgy, hogy nem felismerhető, de az M1 stúdióba ingyen bemegy. Ráadásul arccal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nincs undorítóbb mikor érvek híján csak fenyegetőzni tud egy politikus azért, hogy rá és pártjára szavazzunk. Helyi fideszese képviselőnk szájából hangzott el, hogy ha nem rá szavazunk akkor meg is érdemeljük, hogy ne kapjon forrást a város. Undorító az ilyen.
"A haza nem lehet ellenzékben!" jelmondatukkal mindent elmondtak. Ha nem csatlakozol nem vagy hazafi (azaz jó fideszes szekértoló). Ezzel zsarolták az egész országot. Burkoltan ez is azt jelentette, hogy ne számítsanak pénzre azok a települések, ahol ellenzéki a vezetés.
Sede
be kéne már zárni az amatőr filmstúdiókat.
unalmasak már ezek a videós "leleplezések".
valami más ötlet, esetleg?
coni
Hihető, hogy valaki 10.000 Forintot kér egy 3 perces videó felvételért az útszélén úgy, hogy nem felismerhető, de az M1 stúdióba ingyen bemegy. Ráadásul arccal.
Senara
Miért ilyen szemét szarokkal támad vissza az ellenzék ? Felbérelnek pár embert libáznak Öszödöznek Bajnai menjen oda és válaszoljon nekik a vádakra "pereket nyertem " és a viszont válaszokat vegyék fel ! Nincs más ? Munkanélküliség , fiatalok elvándorlása , föld , trafik , egészségügy várólisták , oktatás , élelmiszer drágulása ? Ezekkel kellene támadni nem ilyen gagyi marhasággal amivel két másodperc alatt vissza támadnak .
szocdem
Ízléstelen, ostoba, erkölcstelen, és gátlástalan. Egyszóval: Bajnais ez az ügy is.

A gond akkor lesz, ha megkérdezik a Bajnait támogató amerikai uzsorások: ha ilyen fillérekből lehet hazugságkampányt folytatni Magyarországon, akkor hol vannak a százmilliók, amit támogatásra adtak???
valakiaki
"Ízléstelen, ostoba, erkölcstelen, és gátlástalan. Egyszóval:" fideszes ez az ügy is.
valakiaki
A felvétel hitelesnek tűnik hacsak nem profi színész az illető(sőt jobb), az utána történtek(letagadás és a baloldalra kenés) pedig nagyon valószínű, hogy nyomásgyakorlás következménye lehet.
hallgatag
most minden nap kellenek ilyen videók ???
Mindig is volt, mindig is lesz elcsalt válaszás,
bárki is legyen benne a szereplö...
szocdem
@valakiaki: a környéken se volt fideszes..

A történet világosan bemutatja a Bajnai rajoncok jellemét.
nem tudom hogy komolyan hiszik-e még hogy bármire alkalmas a vezérük a kecske (liba) pásztorkodáson kívül..

No meg azt se értem, hogy ha valami könyvelést tud felmutatni a banda az felmenti őket az alól hogy nemzetközi uzsorások zsoldjában akarták a hatalmat megszerezni az ország felett?? (múlt idő, mert szerencsére ez nem fog sikerülni)
human
Akár azt is mondhatnánk, hogy 20 ezret fizettek neki, hogy azt mondja 10 ezret kapott. A legmocskosabb választás jön 2014-ben.
Pisti271
@Senara: "Bajnai menjen oda és válaszoljon nekik"
Odamegy és válaszol. Itt van pl. Debrecen:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3739_bajnai_debrecenben_ez_tortent_valojaban
A teljes fórum felvétele a Hajdú Bétre vonatkozó kérdésekkel is.
Érdemes végignézni.
Ezek a videók a YouTube-on is megtalálhatók.
F_Viktor
@szocdem: Te jó, ég! Szerencsétlen...
szocdem
@F_Viktor: Valóban szerencsétlen vagyok. De még 9 millióan lealább pont ilyen szerencsétlenek, hogy Hegyeshalomtól keletre születtek, és ennek a politikai celeb társulatnak a fületlen farkatlan baromságait kénytelenek nap mint nap elviselni - vagy épp ha nagyon rosszul megy akkor FÁJLALANI... mert ez a neoliberális zsoldoshadsereg semmi máshoz nem ért önmaga meg egymás lejáratásán kíyül, csak ahhoz, hogy lehet a társadalom tagjainak fájdalmat okozni..

Na jó, még a milliárdos cégek csődbeviteléhez is elég jól értenek... de abból semmi haszna társadalomnak, csak a kárunkra van az is..

Vagy nem ezt akarta jelenti ez a szerencsétlen szerencsétlenezés???
bencemacska
A megvesztegetés minden tagja (akár adja, akár kapja) bűncselekményt követ el! Aki azt állítja, hogy kapott tízezer forintot, be is vallotta. Hol az ügyészség? Nem jár el hivatalból?
infanterist
"A felvétel hitelesnek tűnik hacsak nem profi színész az illető(sőt jobb)"

Igen, rendkívül hitelesnek tűnik, hogy az illető azt sem tudja pontosan, mennyi pénzt kapott, de azt állítja, kapott, holott állítólag gerincesen visszautasította az ajánlatot.

Egy igazi Lawrence Olivier, mi?
infanterist
@bencemacska: "Aki azt állítja, hogy kapott tízezer forintot, be is vallotta. Hol az ügyészség? Nem jár el hivatalból?"

"A férfi azt állítja, 10 ezer forintot kapott azért, hogy a kamera előtt azt mondja, pénzért toboroztak közmunkásokat egy Bajnai Gordon elleni tüntetésre."

Ez nem megvesztegetés, sőt még csak nem is törvénysértés. Még az előző, szoci kamuvideó után elfogadott új jogszabály szerint sem. Lásd még: bajaia tűzifás videó. Ott sem indult semmiféle eljárás, mert sem az ATV riportere, sem a "megkérdezett" cigányasszony nem vádolt meg közvetlenül és személyesen senkit - így eljárás sem indulhatott ellenük, ahol rajtuk lett volna a bizonyítási teher.
bencemacska
@infanterist: Nem is azzal követte el, amit mondott, hanem azzal,hogy pénzért mondta azt, amit mondott, de nem volt igaz!
Hú, kicsit nyakatekert lett, de nem tudom röviden elmondani!
infanterist
"Nem is azzal követte el, amit mondott, hanem azzal,hogy pénzért mondta azt, amit mondott, de nem volt igaz!"

Ismétlem, ez nem vesztegetés, és nem is ütközik törvénybe. Sem az, ha valakitől pénzt kapott volna a libás tüntetésre, sem az, ha a felvétel készítői fizettek neki.
Csizmás Kond
Egy üres úton, ahol a két biciklisen kívül még madár sem jár nem vették észre hogy valaki filmezi őket ?...és a felvétel még pozíciót is vált...
amaramaistanna
@Sede: Ma,amikor a Fidesz kezében van a média 95%-a,nincs más járható út.
amaramaistanna
A felvétel készítője,feltette a facebookra az egész vágatlan anyagot,Egyértelmű,hogy nem megrendelt videóról van szó,s egyértelmű,hogy a beszélgetés se megrendelt,spontán zajlik.A köztévé fideszpártmunkásai gründolnak egy fidesz mosolyért.
infanterist
"A felvétel készítője,feltette a facebookra az egész vágatlan anyagot,Egyértelmű,hogy nem megrendelt videóról van szó,s egyértelmű,hogy a beszélgetés se megrendelt,spontán zajlik"

Én láttam mindkettőt, pontosan miből is lenne ez egyértelmű?
Gyuri Géderről
Egy biztos, bűzlik ez a dolog a fideszkdmp. - től
Desischado
Fejétől bűzlik a hal! Kétszer ugyanezt eljátszani... Nincs más a fityiszesek tarsolyában?
bukfenc
@F_Viktor: Szerencsétlen??? Nem nem - kretén!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.