A külföldi támadások hátterét elemezve arról beszélt, bizonyos nemzetközi hálózatok cégeinek több ezer milliárdos veszteséget okozhatott, hogy őket is bevonták a magyar közteherviselésbe, ami sértette az érdekeiket. „A nemzetközi nagytőkét képviselő nemzetközi baloldal” – a hazai baloldal segítségére is sietve – emiatt lendült támadásba – mondta.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
"Talán rögeszmés vagyok, hiszen annyiszor írtam már erről a témáról; talán tényleg kóros fixa idea azt állítani, hogy a Fidesz abszolút tudatosan, üzemszerűen játszik rá a rasszista indulatokra; abszolút szervezetten hirdet olyan dolgokat, amelyek harmonikusan illeszkednek a hazai antiszemiták világképébe."

Nem lehet, hanem valóban rögeszmés vagy.

Avval, hogy ebből a szövegből is "zsidózást" hallottál ki, végeredményben saját magad állítottad, hogy a nemzetközi ELNYOMÓ nagytőke azonos a zsidósággal.

A tisztelhetetlen 666-os Nagyuraknak talán már nem a zsidóság háta mögé bújva kellene lövöldözni az emberekre. Mert ilyen formában ez egymagában is egyfajta antiszemitizmus. Bűnbaknak tetszetek odavetni ezt a népet is a világ elé, a többi néppel együtt.
Kala Majka
Kövér nem tartozik éppen a kedvenc politikusaim közé, de az említett nemzetközi hálózat valóban létezik és jelenléte a világpolitikában bőrünkön érzékelhető.

Hogy mennyiben zsidó és mennyiben nem ez a hálózat, arról persze fogalmam sem lehet, hiszen nem vagyok járatos a berkeikben. Csak sejtem, hogy az a keresztény, aki naponta bérmálkozik, szintén közéjük tartozhat.
nemkati
@Kala Majka: Ezzel már csak egy egészen pici gond van. Az, hogy sajnos hatványozottan szaporodik azoknak a száma, akik egy ilyen beszéd hallatán egyből a zsidókra asszociálnak, Gusztos Istvántól és rögeszméjétől teljesen függetlenül.
Ami meg a „A nemzetközi nagytőkét képviselő nemzetközi baloldal” kijelentést illeti: ilyet állítani kvázi tényként, oda vezet, hogy az agysejt nélküli tömeg a kijelentő szándékának megfelelően egyenlőségjelet tesz a nemzetközi nagytőke és a nemzetközi baloldal közé. Mindenki döntse el, mennyi ennek a valóságtartalma. A hatása, az valóban beteljesíti Kövér elvtárs elvárásait.
Kala Majka
@nemkati!
:
Én már régóta tagadom, hogy ebben a században érvényes lenne a múlt századra vonatkoztatott jobb-és baloldal.

Egészen más árok húzódik a plebsz és az új arisztokrácia között. Nem horizontális, hanem vertikális. Méghozzá nemzetközi viszonylatban. És akkora a távolság közöttük, hogy egy békepap azt sem tudja már, milyen nyelven beszélnek a hívei.

Ami pedig az asszociációt illeti, hát ugyan mire gondolhatna az általad csupán agysejt nélküli tömegnek titulált sokaság, ha mást sem hall, minthogy antiszemita, ha fájdalmait fel meri panaszolni.

Tessék végre végleg leválasztani Gorbacsov 500 fős agytrösztjét a zsidóságról és állítom, egyből megszűnik a zsidók elleni ellenszenv is. Ugyanis egyszerűen értelmét vesztené ez esetben.
nemkati
@Kala Majka: Ez egy nagyon leegyszerűsített elképzelés. A zsidóság elleni gyűlölet majdnem olyan régi, mint maga a zsidóság. És a legtöbb emberben már a végtelen múltba vész az ok, és a levegőben lóg a gyűlölet. De az masszívan.
csikknorisz
Ez csak a szokásos mantra, a Párt prominensei napi szinten örvendeztetik meg ilyenekkel a közmédia nézőit/hallgatóit. Hogy ezt most épp Kövér mondta, csak részletkérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.