Az Orbán-kormány a washingtoni Sukoró-perben kétszer annyit költ csak ügyvédekre, mint amennyibe a telek került, ahol a kaszinót és hozzá kapcsolódó idegenforgalmi beruházásokat felépítették volna. Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Molnár Csaba, a DK országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője kkértei a perrel kapcsolatos adatokat. A politikus érdeklődésére Semjén Zsoltttól érkezett választ: eszerint az a két ügyvédi iroda, amelyet az Orbán-kormány megbízott, díjként 6. 214. 000 euróba, azaz csaknem kétmilliárd (egész pontosan1. 864. 200. 000) forintba kerül. - Ennyit költ a károkozó Orbán-rezsim az adófizetők pénzéből egy álláspont védelmére, amely amúgy sem tűnik tarthatónak - ismertette a megdöbbentő számokat Gréczy Zsolt

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Kis magyar kabaré fidióta recept szerint.
Semmi nem számít,csak nekünk legyen igazunk.
Mobil123
Na az egy milliárdból így sok sok sok milliárd orbán módra lenyúlva!!! És most lehet a fanoknak fröcsögni ha tudnak mit !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.