Nem oldja meg a magyar börtönök túltelítettségét a most készülő büntetés-végrehajtási törvény, állítja a Magyar Helsinki Bizottság. A jogvédő szervezet szerint illúzió az is, hogy önfenntartó börtönök lesznek, még akkor is, ha pénzt kérnek a fogvatartottól egy-egy extrának mondott szolgáltatásért. A Közigazgatási és Igazságügy Minisztérium szerint 34 év után mindenképp szükség van egy új törvényre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ez így biztosan jó lesz, mert így végre még több fideszes nemzetitévés agymosot maffiózó távozik kifelé, csak az a gond, hogy nem lesznek kigyúrtak meg verekedősek, de ezen biztosan módosítani fog a tisztelt kétharmad.
Így gondolom, na.
szöszmösz
A börtönben annyit kellene dolgozniuk, mint nagyon sok tisztességes embernek, akik este a munkából haza érve a fáradtságtól azonnal ágyba essenek, és még fizetnek a TV-ért is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.