27 új autó beszerzésére írt ki pályázatot a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság -írja a Napi.hu.

A megjelent felhívás szerint 14 (+1 opciós) 8. kategóriájú, 10 darab 7. kategóriájú és 2 darab 4. kategóriájú járművet vásárolnának.

A felhívásból kiderül, hogy 14 (plusz egy opciós) darab felső-közép, 8. kategóriájú és 10 darab felső-közép, 7. kategóriájú, valamint 2 darab alsó-közép, 4. kategóriás járművet szereznek be.

A Napi.hu megkereste a KEF-et, hogy megtudják, kik használják majd az új járműveket, ám konkrét feleletet nem kaptak. Az említett kormányrendeletből kiderül, hogy személyes gépkocsihasználat a minisztert, az államtitkárt, a közigazgatási államtitkárt és a kormánybiztost illeti meg. A személyes gépkocsihasználathoz számukra gépkocsivezetőt kell biztosítani. Továbbá a közigazgatási minőségpolitikáért és személyzetpolitikáért felelős miniszter személyes gépkocsihasználatot engedélyezhet a helyettes államtitkár, a miniszteri kabinetet vezető kabinetfőnök, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár kabinetfőnöke, a miniszteri biztos, a miniszterelnöki biztos, a kormányhivatalok vezető-helyettesei, a központi hivatalok vezetői és a kormánymegbízott számára – írja a Napi.hu.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mi a baj a régi autókkal? Talán nem elég jól hangszigetelt, és behallatszik az anyázás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@DR Eric CARTMEN: "Minek-arra a kis időre már???"

Hát éppen ezért! Többet nem lesz alkalmuk ingyen luxus autót szerezni! Remélem!!!
Fradigege
2011-ben kaptak zsír új Skoda Superb-eket. Mi a here?! Azt is hallottam elég csinos fizut kapnak a gépkocsivezetők, nem úgy, mint én. Kell a hely a haveroknak. Egyébként a kef-ben a Hinterauer László, aki ezeket bonyolítgatja. Legalábbis a Skodák beszerzése alatt ő volt. Előtte pedig a Porsche Pest-nél dolgozott. Ha jól emlékszem. Ő a főosztály vezető ott. (GFÜF)
Naki
De a büdös életbe, már megint új autó, a gyerekek meg éheznek?
nezelodo
"@Kala Majka: Nem is tudom. Eddig az volt szokásban, hogy a mandátum lejártával mindenki megvásárolhatta a használt autót potom pénzért."
Most már a lejárati intervallumban többször is vihetik, mert egy két év alatt tönkremegy a grandiózus munkájuk során, és sok az autóra váró rokon, (ez a modern, mai MERKUR, sorban állnak érte)!
aremy
@Meine Ehre heisst Treue: lennék a kocsisuk gyepálnám őket mint a szódáslovat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.