Megrongálta egy férfi csütörtökökre virradóra a Blaha Lujza téren a hanukára felállított nagy gyertyatartón lévő tájékoztató táblát - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtószóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
macilaci
@sbl: Hallottad már azt a nevet hogy Vámbéry Ármin? Nézz utána aztán beszélj!
Josla
@macilaci: Nagyon hülye!

Mit is írtam?
GeoCravker
@Kala Majka: Sorold. Már a multkor sem ment.
Josla
Én most fejből négyet tudnék mondani. De nem teszem. Érdektelen számomra hogy a tefajtád mit hisz.
Kala Majka
@sbl: Mostanában az a szokás, hogy már az óvódában is azt tanítják, miről szól a menora. Nem csak a kereszt tilos tantárgy, hanem a trikolor is.

De ilyesmi nem is annyira újdonság, mint gondolnánk. Akiket még Rákosi-Kádár oktatott, azok tudják, hogy a Szovjet felségjelekre mekkora hangsúlyt fektettek a birodalom helytartói és mennyire elhanyagolták a helyi ismereteket. Csak az idősebb generációnak még szerencséje volt, hiszen az ő szüleiknek még volt némi fogalmuk az elhallgatott értékeinkről is.

Ma már igen kevés olyan ember van, akinek maradt volna tarsolyában valami átadni való a gyermekeinek.

Meg aztán a drog és a szex, meg a könnyen szerezhető vagyon vonzóbb, mint a hagyomány.

A devianciakultusz élesebb és hatékonyabb fegyver még az atomnál is, főleg, mert a haszonállatot képes megtartani az embernek nevezett populációban.
sbl
@macilaci: A templomokat nem az Egyház rombolta le, hanem az Egyház nevében magukból kivetkőzöttek.
Amúgy ha már z inkvizíviós rémtetteknél tartunk, nem árt megnézni - de erről már írtam nem is olyan régen - hogy a leghírhedettebb inkvizítor Torquemada felmenői, meg a többi hasonlóké milyen származásúak is voltak?
Lényegében meggyalázták a keresztet és mindenki az Egyházat és a spanyolokat okolja, holott az elkövetők nem is spanyolok voltak származásilag.
@macilaci: Mit akarsz Vámbéryvel az orientológussal kapcsolatosan kérdezni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.