Fegyelmi eljárást indít a Budapesti Ügyvédi Kamara egy ügyvéd ellen, aki a tagdíj befizetésekor a banki átutalás megjegyzés rovatában azt írta: "teccenek kinyalni a seggem". A kamara szerint lehet őket kritizálni, de ez ügyvédhez nem méltó magatartás.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Talan pont azert, mert tulfizetesben van... A Kamaranal annak az illetonek, akinek a feladata nyilvantartani a tagdijfizetest, latnia kellett volna, hogy tulfizetesben van, akkor miert is izelgetik ezt az ugyvedet ? (Es nyilvan mast is, csak mas nem volt ilyen "kozvetlen" a Kamaraval).
Azzal egyutt en sem tartom komoly emberhez meltonak a megjegyzest. Fel is hivhatta volna oket, es megkerdezhette volna meg szoban is, hogy "Hat a f@szom nem kene?"

(Bocs a vulgaritasert, csak a poen miatt volt!...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Kala Majka: Szerintem jobbat, mert az egyszerű ember az intelligensebb.
A Tündik bündije
Halkan mondom csak, hogy meg tudom őt érten... khmm... izé, a leghatározottabban elzárkózom a kollégától!
pacsni
@lenhardtibolya: ha finomabban fejeznè kimagàt, akkor azt ugyse èrtenèk meg.
Desischado
Egyetértek, nem csoda, ha egy értelmiségi is besokall, de azért én ilyet nem írnék, pedig nincs diplomám. Az ember adjon azért magára, nézze, hogyan fejezi ki magát! Saját magát minősítette ezzel az alpári beszólással, még akkor is, ha igaza van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.