Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatójának papírjával először az volt a probléma, hogy az életrajzában megjelölt kar és szak nem létezett az egyetemen, amin a kormánytisztviselő állítása szerint végzett. Utána nem emlékezett, hogy mikor és mit végzett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Annyi eszem biztosan volna, hogy tájékozódnék, milyen szakok vannak, és ezek közül melyik kell a "szakmához" amit "megakarok szerezni". Ez a nyanya sík hülye! És vezetői állásban ül! Ennyi erővel én is oda mehetek, még lehet, hogy jobban ellátnám a munkát, mint ő! Egyáltalán van e végzettsége ennek a nőnek? Ennek utána kell menni! Jogtalanul ül ilyen magas állásban, és veszi fel a milliókat, pedig nem is szakember! Miközben más lassan a mosogatáshoz is érettségi kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@Kala Majka: Gondolom a FIDESZRŐL beszélsz. Ugyanis mint sok dologhoz nem erkölcsi bizonyítvány kell, hanem fedhetetlenségi. (Te is megkaphatod a rendőrségen) A kettő között az a különbség, hogy az erkölcsi csak a kiadás időpontjában még érvényes adatokat,, eljárásokat közli, mely nem évült el, a fedhetetlenségi pedig azt is amit életedben lekövettél. Ezért amikor erkölcsiről beszél valaki, ilyen magasan, az terel és hazudik, hogy elrejtsen valamilyen simlit.
Kivételesen e két utóbbi komenteddel teljesen egyet értek. A FIDESZ az állampárt nyomdokain halad. Hűséges legyen, hogy nem ért semmihez ? Nem is kell, érettségivel is lehetsz miniszter. Lsd. Némethné gazd. miniszter.
Vizual
Ja igen ! A képviselőknek elméletileg fedhetetlenségi igazolás kell.
Vizual
Ja ! Meg "C" tip átvilágítás kellett, amit az NBH készített.
nahát
Akkor ez nem zavart senkit mikor a szdsz szekerét tolta!
X-ray
Akkor hogy lehet "doktor" szatmári???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.