Hamarosan tilos lesz "szemléltetni" az Országgyűlésben, a PM-es Szabó Rebeka és Scheiring Gábor utoljára még üzent egyet a fideszes képviselőknek.

A mai ülésnapon, a napirend előtti felszólalásokat követően egy "Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben!" feliratú molinót feszítettek ki a teremben, amivel azt szeretnék elérni, hogy a kormány vizsgálja ki a NAV-botrányt, és fogadják el a PM javaslatait, amikkel szerintük csökkenteni lehetne az ÁFA-val való trükközést.

Megint molinót lógattak a Parlamentben

Az ülést vezető Kövér László házelnök erre, a bekiabáló képviselőket helyre utasítva úgy reagált: "semmi okot nem látok az izgalomra, a szokásos idétlenkedés zajlik, kérem viseljék türelemmel. Van aki sosem nő fel, van ilyen." Arra is utalt, hogy a demonstráló képviselők szankciókra számíthatnak a házvezetés részéről.

A két ellenzéki képviselő néhány perc után összeszedte a molinót, majd egy páholyból az elnöki pulpitus fölött függesztették ki újra. Innen nem sokkal később a teremőri szolgálat képviselői távolították azt el, akik elvágták a molinót tartó kötelet.

Megint molinót lógattak a Parlamentben

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejönnek az Együtt- PM molinói. Nem sok okunk van mostanában nevetni, de ők engem megnevettetnek. Kövér sznob butasága minden pénzt megér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Engem is érdekelne, hova lesz a befizetett bírság! laca bezzeg akkor nem ilyen érzékeny, amikor ők mocskolódnak, de ha más tiltakozni mer, vége a világnak! Még jó, hogy nem végezteti ki, vagy börtönözteti be a tiltakozókat, bár szerintem szivesen megtenné! Sunyi, álszent piszok!
stone
@Meine Ehre heisst Treue: gondolom a náci utódpárt tagjaira gondoltál...
stone
@Meine Ehre heisst Treue: A lógatás már jó, csak mást kellene...

Látom összetetted a képet, bár a felső sorra reagáltam.

..tőled nem számítottam másra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.