Karácsony Gergely és Szilágyi Péter független képviselők, a Párbeszéd Magyarországért képviselői csoportjának tagjai egy a Fidesz logójával ellátott, "LOPTOK CSALTOK HAZUDTOK" feliratú transzparenssel a kezükben érkeztek az Országgyűlés plenáris ülésére.

Facebook oldalukon ezt írták: "Ma az ülésteremben átadtuk a Fidesznek azt az emlékművet ami az elmúlt 3 év kormányzását foglalja össze, az információszabadság törvény megszavazása kapcsán (amely törvényt egy nap alatt fogad el ezekben a percekben a parlament, és gyakorlatilag lehetetlenné teszi a Fideszes mutyik felderítését)!

"Loptok, csaltok, hazudtok" - táblát kapott a Fidesz a Parlamentben

A baltás gyilkos, a földügyek, a trafikmutyi, Simicska Lajos és a Közgép, a választási eljárási törvény, az IMF ellenes közpénzből folytatott hazugságkampány és még sokáig lehetne sorolni a példákat, amik jól bizonyítják, a Fidesz: Lop, csal, hazudik!"

A közérdekű adatszolgáltatással - ezáltal például az állami pályázatok hátterének megismerhetőségével - kapcsolatos törvényt hétfőn kivételes sürgős eljárásban tárgyalta meg, kedden pedig már el is fogadta a kormány.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
"kivételes sürgős eljárásban tárgyalta"

De tényleg, amikor márciusban belepte a hó a népeket, akkor nem ugrottak ilyen gyorsan, mint most a trafikmutyi-botrányra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Don Quijote: Kifelejtetted a tokaji nemtaggyűkléseket,Defendert,fidess székház ügyet, a szárazzsadáhyi maffiaügyet a fidess nyertes földbérleti mutyikat... stb.
Nauta
"sértsetek meg törvényeket,rúgjatok fel szabályokat ! Én kimentelek benneteket,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!" Nos,ez a vezéri ukáz most nyer valódi "értelmet",most teljesedik ki fidesskdnp rablóbanda mozdulataiban!
Nauta
@nyanya001: Hofi /Isten nyugoszutalja békében!/ valódi jövőbe látó volt! Útálta is söt zsigerből gyűlölte is miatta a fidess!!
Nauta
@dömdödöm: Csak az "igét" hírdette!És minden betűje igaz!
nyanya001
És nőket vertek !
Lásd Habony, vagy az asszonyverő Balogh !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.