Holnap jobb ha ketszer is korulnezel mielott kimesz az utcara te retkes kis szemet geci – javasolta sms-ben valaki, de sajnos nem tudok neki válaszolni, mert ismeretlen szolgáltatón keresztül küldte az üzenetet. Bár ha jobban belegondolok, nem is nagyon tudnék neki mit válaszolni.

Leírom röviden, miért gerjedt haragra néhány náci. A múltkor autóval jöttem be Budapestre és a Budaörsi úton szemet szúrt egy óriásplakát. A Kuruc.infót reklámozta, szép nagy betűkkel. Erről az oldalról két fontos dolgot kell tudni: náci és olyan gyáva figurák szerkesztik, akik még a nevüket sem merik adni ahhoz, amit csinálnak. A lényeg, hogy a hatóságok a mai napig nem tudják (akarják?) beazonosítani, kik készítik ezt az oldalt, amin azért már elkövettek egy-két bűncselekményt, például személyes adatokkal való visszaélést, uszítást és egyebeket. Ezért is abszurd, hogy a főváros egyik frekventált helyén ott figyel az óriásplakátjuk. Ami a Hungaroplakát nevű cég jóvoltából figyel ott. Ez ugye hír, hülye lettem volna otthagyni a témát az utcán csak úgy, szó nélkül, ha már az ott élőknek egyáltalán nem tűnt fel.

Dezső András történetének folytatása az Indexen olvasható >>>

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Secret Garden
@Kala Majka: Bocsánat, professzor úr! Gondolom, Ön pszichológiából írta az akadémiai székfoglalóját! :-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kala Majka
Dezsőke bátran elglobálnáciskodhatja magát, hiszen ma az a divat a világban.

Le a nácikkal!

Éljenek a globálnácik, akik a világ valamennyi népét és nemzetét fel szeretnék számolni, totálisan.
Secret Garden
A paranoia is nagy divat manapság... Jajj! A globálnácik már a spájzban vannak és eszik a rumos meggyem, miközben ártó sugarakkal szórják be a birsalmasajtomat... :-D A kutyám is olyan dühösen ugat tegnap óta. ...Biztos a HAARP-technology...
genyó kapitány
Sorba áll a pofonért, aztán meg bután pislog.
nemkati
Szeretném már megérni, hogy az egész szemét kuruc banda a sitten csücsüljön. Jó sokáig!
nahát
Aki nácizik az nem különb azoknál akire mondja!
Dr plágium
Valóban nagy bátorság kell ahhoz, hogy névtelenül zaklassunk valakit. Többek között ez is bajom a kurucokkal, hogy megszereznek néhány telefonszámot és megy az uszítás, hogy hívjátok őket ...Ha változtatnának a stíluson lehet jobban odafigyelnének rájuk az emberek.
Kala Majka
@nemkati: !

Őseid pedig azt szerették volna elérni, hogy az összes osztályidegen megszűnjön az országban.

Nekik sikerült, most rajtad a sor.

De tájékoztatlak, hogy ma már csak a proletár harcostársaid élnek ebben az országban, mert bizony, ma már a diplomások, közhivatalnokok is proletárok, akik felett egy olyan tőkésosztály uralkodik, akik ellen 19l9-től 1990-ig egyfolytában harcoltatok az egész béketáborotokban.
nemkati
@Kala Majka: Rosszul használod a személynévmásokat, mert egészen biztosan nem rólam és az én őseimről beszélsz, hanem saját magadról. Viszont te engem nem érdekelsz, úgyhogy nem mesélj nekem magadról és a tieidről lécci!
Kala Majka
@nemkati: !

A szövegedből lehetett beazonosítani téged is. Nyilván engem is, dehát már csak ilyen az eredeti kuruc-labanc viszony.
Kala Majka
Nézd, @Dr plágium!

Hogy ki zaklat valójában, azt ki lehet deríteni a hívószámról. De látod, ez azért kisebb vétek, mint egyenesen lemészárolni az öregeket, kurvának elhurcolni a kislányokat, meg a többi esemény, mellyel az aranyos antinácik ma már teljesen behálózzák az országot.

Na, és a legfőbb antináci, maga a kormány kormány mit csinál az emberekkel, akár nácik, akár nem?

Férfiasan bevallom, hogy szerintem az ilyen izgalmas telefonok ártottak eleddig a legkevesebbet, valamennyi hívott félnek.
Kala Majka
@Secret Garden: !

Aki nem orvosdoktor, az ne beszéljen paranoiaról, mert csak vajtában vagdalkozik a szóval.

Tüzes vasaló ölelgetésétől írtózni ugyanis egyáltalában nem betegség, hanem egészséges életösztön.
amaramaistanna
Felháborít ,hogy azok a szervek,melyek hivatalosan is tehetnének a náci eszmék terjesztése ellen,szavazatszerzés reményében nem teszik.Emlékeztetném Orbán Viktorékat arra ,hogy éppen az ő választási trv-ényük szüntette meg a 2. fordulót.Így nem hinném,hogy oly sok náci szavazatot kapnának.Jó lenne,ha átgondolnák a szélsőjobbot támogató emberek azt,hogy valóban egyetértenek-e velük.Valóban hasonló okok motiválják-e őket,mint a párt ideológusait ,vezetőit.A mindennapi életben taőasztalom,hogy bizony sokan félreértik Vonáék "igéit",a tőlük mégjobbra állókét szintén.
Kala Majka
Tudod amaramaistanna, engem pedig az háborít fel, hogy a náci eszméket manapság kimondottan a magukat antinácinak nevező, nemzetközi szervezetek gyakorolják a népek és a nemzetek felett.
Senara
Még egy bőrt sikerült lehúzni kuruc infóról ! Gratulálok , minél többet beszélnek róla ,annál többen fogják olvasni .
Kala Majka
Pártsajtóból a mindenkit egyformán érintő eseményekről egyáltalában nem lehet megtudni az égvilágon semmit.

Még a naponta több helyen is előforduló gyilkosságokból, rablásokból is legfeljebb azt jelenik meg, ami mondjuk a Pa-Dö-Dö sztárral, vagy valamelyik ismert emberrel történik meg.

És még az ilyen pártsajtók is az embereket vádolják felelőtlenséggel, holott legfeljebb a megfelelő tájékoztatás hiányában nem eléggé óvatosak.
Kala Majka
Egyébként a devianciakultuszos pártmédiákat teljesen kitöltik a sztárok vagina-, vagy mellnagyság problémái.

No, meg egymás lejáratása.
Secret Garden
@Kala Majka: Bocsánat, professzor úr! Gondolom, Ön pszichológiából írta az akadémiai székfoglalóját! :-))
Secret Garden
@Kala Majka: ,,Pártmédia"... Ja, a Kurucinforól van szó? A lejáratás az ő műfajuk ugyanis, kiegészítve egy kis zaklatással, fenyegetéssel, személyes adatokkal való visszaéléssel és egyéb ,,nyalánkságokkal".
Secret Garden
@amaramaistanna: Ennek a sok agyament összeesküvés-elmélet az egyik oka, amely a zsidókkal szembeni kollektív gyűlölet és félelem terjesztését igyekszik elérni (sajnos nem eredménytelenül) a magyarság körében. Ezzel még jobban lerontják a magyar nemzet körében uralkodó közhangulatot, növelve a depresszió, alkoholizmus, paranoia, negatív életszemlélet elterjedtségét a magyar nemzet körében. Na, ez az igazi nemzetellenesség! Jobbikos trollok, fizetett propagandisták és egyéb kalamajka-okozók véleménye a számomra itt most mellékes.
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Azok a megengedhetetlen eszközök, amiket mégis megengednek mások üldözésére, megalázására, vagy az ellenük való uszításra, azok épp elég indokot szolgáltatnak arra, hogy lecsukják őket. Bujkálnak, sunnyognak, lapítanak valahol, de egyszer eljön a megoldás, hogy lehet őket felszámolni. Mérhetetlen gyűlölet van bennük, ami tovább mérgezi a lelket. És ez nem vezet semmi jóra.
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Csak a kártékony elemeket nem komálják, őket ne sajnáld.
Secret Garden
@Kala Majka: Érdekes, hogy te a telefonos zaklatást és fenyegetést ,,izgalmas telefonok"-nak nevezed...! A szenvedés okozása és a fenyegetés legfeljebb a szadista hajlamúaknak izgalmas. Normális embereknek undorító és visszataszító.
Secret Garden
Ja, és az előbbi megállapításához sem szükséges sem orvosi, sem pszichológusi diploma. :-)
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Ilyen egyszerű? Akit nem szeretünk, azt kártékonynak kiáltjuk ki, és mindjárt lehet zaklatni? Dezső András mitől kártékony?
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Na, azért ez nem így van, azaz nem ennyire egyszerű. Nekem Dezsővel semmi bajom, viszont jól tette volna, ha kussol.
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Ezt mondod te. Nekem más a véleményem. Nekem nem jön be ez a zsigeri gyűlölet ami a kurucokból árad.
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Nem vagyunk egyformák.
Azokkal az emberekkel semmi bajom, akik tisztességesen dolgoznak, nem bűnöznek és nem az ország kárára ténykednek. A kurucosok nevében is tartom e kijelentésem.
Akik pedig az ilyen kártékony figurákat komálják és pártolják, azok ne csodálkozzanak adott esetben.
Secret Garden
@Meine Ehre heisst Treue: Mit jelent az, hogy ,,adott esetben"? Arra még mindig nem kaptunk választ, hogy mitől ,,kártékonyak" a Kurucinfo bűncselekményeinek áldozatai? Szerintem azért élnek ilyen eszközökkel a ,,bátor hősök", mert érzik, hogy az eszme, amit képviselnek, az érvekkel védhetetlen. A másik ok: nem rendelkeznek olyan értelmi képességekkel, hogy érvekkel védjék meg az eszméiket ezért választják a ,,nagyon bátor" névtelen zaklatást és fenyegetést. :-)
Kala Majka
@Secret Garden!

A te Dezsőd ugyanúgy uszít, mint a Kuruc. Ennek észrevételéhez még érettségi sem szükséges.

Hogy a Kuruc esetében a telefonhívásokat maga a kormány és Dezsőke nemzetközi "bírótársai" pótolják, csak élezi az különbséget, de elsimítani evvel ugyan nem lehet.
Secret Garden
Egyrészt nem az ,,én Dezsőm" (bár ,,adott esetben" nem lenne ez ellen semmi kifogásom, és nem tagadnám le, ha igaz lenne :-) ). Másrészt a ,,nemzetközi bírótársai" (,,Dezsőke" bíró? Ezt nem tudtam, pedig a jog területén dolgozom.) nem hinném, hogy embereket zaklatnak és fenyegetnek névtelenül. Harmadrész, kérlek definiáld nekem, hogy mit takar a ,,nemzetközi bíró" fogalma! Én csak egy hétköznapi jogász vagyok, nem rendelkezem olyan polihisztori tudással, mint a tisztelt professzor úr/eltárs. :-))
Secret Garden
Bocsánat! A címzést az előbb elfelejtettem. Tisztelt Kala Majka Professzor Úr/Eltárs! (nomen est omen... :-))) ) Kiegészítésképpen: olyan valóban létezik, hogy ,,nemzetközi jog", de nem hinném, hogy Dezső úrnak ez a szakterülete. ... Az Emberi Jogok Európai Bíróságán sem dolgozik ilyen nevű bíró. :-))
Kala Majka
@Secret Garden: !

Hiszel, amit akarsz, de a molinót tépték le, nem pedig Dezső elvtársad.
Meine Ehre heisst Treue
@Secret Garden: Miért kell rugózni ennek a 2 figurának az esetén? Az egyik meggondolatlan volt, a másik gyárilag hibás. Nem ez a 2 ember a magyar társadalom legnagyobb gondja és maga az oldal sem velük foglalkozik többnyire.
Kala Majka
@Secret Garden: !

Márpedig Dezső úr ÍTÉLKEZETT, nem bírált! Semmi különbség sincs a kurucos uszítás és a Dezső András-féle "ítélethozatal" között.
Secret Garden
@Kala Majka: Engem a ,,nemzetközi bíró" fogalma érdekelne még mindig, és az, hogy Dezső úr mitől rendelkezik ezzel a címmel professzor úr szerint! Ez nem hitkérdés, én a tudásra szomjazom ezzel kapcsolatban! :-))
Secret Garden
A Kuruc pedig se nem bírált, se nem ítélkezett, hanem fenyegetett és zaklatott embereket. Ha nem akar vele foglalkozni professzor úr, miért írogatott vagy 10 hozzászólást ez ügyben? Szerintem sem kell sokat rugózni rajta... A zaklatók ellen tennie kell a kötelességét a nyomozóhatóságoknak, és annyi... Semmi rugózás. :-) ...vagy ők a törvény fölött állnak, nekik mindent szabad?? Nem a sokat emlegetett ,,kettős mércéről" van itt szó?
nemkati
@Secret Garden: Biztos vagyok benne, hogy ha a kurucosokat, vagy az azokat itt védelmükbe vevőket hasonló atrocitás érné, végtelenül föl lennének háborodva, netán még mást is tennének.

"Ne tedd másokkal azt, amit magadnak sem szeretnél" - ezt a bibliai, evangelista (Máté?), vagy konfuciuszi intelmet az emberek valahogy nem akarják követni. Pedig ha csak megpróbálnánk, máris szebb lehetne az élet.
Secret Garden
@nemkati: Teljesen egyetértek veled! Ha ez velük történne, akkor menne a nagy műsor, tüntetés, stb. Ehhez viszont emberség kellene. Szeretet, ami a kereszténység és sok más vallás lényege. Bízom benne, hogy ez valamikor megadatik majd nekünk, magyaroknak!
Secret Garden
Elnézést, valamit kihagytam. Helyesen: A bibliai üzenet megértéséhez viszont emberség kellene.
Kala Majka
Secret Garden & @nemkati: "Azokat" valóban éri atrocitás, nap, mint nap, többek között éppen az ilyen dezsőféléktől, akik nyilvánosan és hivatalukból menetrendszerűen uszítanak a kurucok ellen.

Aztán az uszításra rádupláz a nagypolitika, amikor a kövérfélék és a pintérfélék, korábban a gergényifélék már évekre előzetesbe is zárják a kurucféléket, holott legfeljebb egy bonyhádi lyuk az összes bizonyíték ellenük.

Áruljátok el, hány embert ölt meg a "náci" Gárda? És hány embert a gárdával megfélemlített antináci védenceitek?

Nektek melyik biblia üzen ilyenkor?
Kala Majka
Emberség?

Melyik ember "sége"?

Daróczi Ágnes 1990 óta egyfolytában csak uszít. Soha sem hallottam még tőle, hogy nevelné az övéit szépre, jóra, emberségre.

Most is mit meg nem tett! Egyenesen Brüsszelbe ment panaszkodni, hogy az övéinek nyugatra kell menekülniük a félelmetes "nácizmus" miatt, mert veszélyben az egész tábor élete már Magyarországon. Miközben az ő saját felhergelt labancai gyilkolnak meg, rabolnak ki több kurucot a nyílt utcán, nem pedig fordítva.

Szóval, a felhergelt csőcseléket talán mégsem a tiltakozó emailokban kellene keresni, hanem ott, ahol működésbe is hozták őket a hergelők.
Secret Garden
@Kala Majka: Demagógiából ez egy kicsit sok, nem gondolod?? :-)))
Kit öltek meg és raboltak ki a nyílt utcán Deutsch és Dezső ,,felhergelt labancai"??? Milyen kurucot? Lehet, hogy neked a Kurucinfo a mennyiségért fizet és nem a minőségért, de azért legalább egy pici valóságtartalmat vihetnél a mondanivalódba, mert ez már vicc!! :-))) ...vagy ha a Kurucék lejáratása a célod, azt nagyon ügyesen csinálod, gratula! :-D
...amúgy mi az, hogy ,,melyik Biblia"? Tudtommal abból csak egy van, és az Jézus tanítása, amelynek lényege a szeretet. Ja, bocsika! Az szerinted olyan libsibibsi dolog, ugye? :-))
Kala Majka
@nemkati: !

Amíg semmi olyasmit nem teszünk, amiért bárki is alapos indokkal zaklathatna telefonon, jogosan is lennénk felháborodva. De a zaklatott dezsőfélék bizony alaposan rászolgálnak ilyesmire.

Viszont, ha a nyílt utcán, egy vadidegen ember kupánvág a pénztárcámért, még egyetlen Dezső sem tiltakozott. Pedig az kétszeresen is nagyobb ártalom, mint egy zaklató SMS. Sokan bele is haltak már.

És KIZÁRÓLAG csak a Kurucinfóból szerezhet tudomást róla még a hozzátartozóm is.

No, számomra ezért nélkülözhetetlen. Mert a sztárok vaginája, amivel a Dezső uraságok annyira foglalkoznak, egyáltalában nem érdekel.
Kala Majka
@Secret Garden: !

Nem mese ez gyermek! Mást nem szoktál olvasni, csak a szexcikkeket?
Kala Majka
Ekkora hűhó egy olyan plakát miatt, ami végülis senkit semmivel nem sértett meg, teljesen belefér még a diktatúra szabványelőírásába is.

És mindez csupán azért, mert kurucos, ami a labancokat akkor is sérti, ha meglátják.
Kala Majka
Egyébként a Kurucinfónak már réges-rég nem kell reklám. Mindenki olvassa, még a labancok is, ha valami fontos dolgot is meg akar tudni valaki és nem elégszik meg a pletykalapok hülye és félkész tudósításaival.

Nem mindenki jutott még el a Tittytainment végső stádiumába!
Kala Majka
Pár évvel ezelőtt, még volt egy rádió, amit valójában maguk a hallgatók szerkesztettek. Pannon rádió volt a neve.

Állandóan be volt kapcsolva nálam. Amikor például a közelünkben, a Király utcában megtörtént az a bizonyos mulatóhely-balhé, azonnal tudomást szereztünk róla, mert a hallgatók még melegében jelentést tettek a pillanatnyi helyzetről. De ugyanilyen alapos helyszíni tájékoztatást kaptunk az ország legeldugottabb helyén történt, fontos eseményekről.

A választások után azonnal meg is szüntette az első Fidesz-kormány.
Secret Garden
@Kala Majka: Az olvasmányok terén eléggé hiányos az emberismereted. ...vagy magadból indulsz ki. Attól, hogy valaki nem hisz rágalmaknak, attól még nem csak szexlapokat olvas. Amúgy megint láttam egy érdekes fogalmat nyelvújító professzor úrtól. Elárulná nekem, mit jelent a ,,Tittytainment" kifejezés??:-DD
Én is szeretnék egy bűncselekményt ismertetni, ha már a jogeset-elemzésre tértünk át eszmecserénkben (jajj! :-D). Van egy kedves ismerősöm, aki arról nevezetes, hogy kb. 10 évig gondozta a háborús bűncselekményekkel szerintem is alaptalanul megvádolt Képíró Sándort. Ezt az ismerősömet elkezdte zaklatni a Kurucinfo kedvelt módszereivel, és nagyon is rájuk emlékeztető stílusban egy magát ,,székely nemzeti-radikálás hackerek" nevű csoport. Az ismerősöm ,,bűne" csupán annyi volt, hogy a YouTube-on nem értett egyet bizonyos hozzászólókkal, akik szerették volna a halálbüntetést bevezetni Magyarországon a gazdasági bűncselekményekkel kapcsolatban is. Mivel ismerősöm keresztény és humanista, nem volt szimpatikus neki a sok szadista, akik egy kivégzésről szóló videón élvezkedett. A ,,hős nemzeti hackerek" kiderítették a valódi nevét, egyeteme nevét, és gusztustalan rágalmakat terjesztettek róla, fenyegetések kíséretében egy bizonyos - regisztrációt nem igénylő - fórumon (nem reklámoznám, hogy hol). A másik ismerősöm a Hunhír rendszeres kommentelője, egy időben moderátora volt. A Kurucinfo köztudottan rivalizált a Hunhír nevű, szintén nemzeti radikális portállal. A Hunhír fórumát rendszeresen rombolta egy bizonyos ,,Tomboló" nevű székely hacker és társai, akik kb. három éve minden nap megszállott módon írogatnak rágalmakat ugyanezen a fórumon a Hunhír-es ismerősömről, közzé teszik a személyes adatait nem csak neki, hanem a családjának is. A női méltóságában pedig az illető(k) azzal alázzák meg, hogy egy előnytelen fotót is közzé tettek jogosulatlanul róla, és a szépséghibáin gúnyolódnak aberrált módon. Akkor az üzleti konkurenciával is így bánnak a ,,hős hazafiak"... :-D
Secret Garden
Bocs, elírtam. Helyesen: magát ,,székely nemzeti radikális hackerek"-nek nevező csoport.
Secret Garden
Ja, és a fent említett két bűncselekmény sértettje közül egyik sem rendelkezett magas társadalmi pozícióval, nagy vagyonnal, és nem tartoznak az általad ,,világuralomra törő" vallás társadalmi csoport tagjai közé. Annyit ,,követtek el", hogy nem volt szimpi nekik a YouTube-on a ,,Korrupt politikusok kivégzése" című videó alatt bizonyos ,,nemzeti radikális" hozzászólók szadista örömujjongása és perverz élvezkedése az ott látható afrikai politikusok halálán (a kivégzést egy az egyben bemutatta a videó). Az illető politikusokról azóta ráadásul bebizonyosodott, hogy ártatlanok voltak, és politikai leszámolásról volt szó (azóta rehabilitálták is őket). Ezek a tények. Ennyi.
Secret Garden
Ismét elírtam, mert a gonoszságnak ez a foka feldühít. Tehát helyesen: nem tartoznak a szerinted ,,világuralomra törő" vallási, illetve társadalmi csoport tagjai közé.
nemkati
@Kala Majka: Sajnos, sokan olvassák az általad említett szennyportált. Ennek is köszönhető az a sok, cigányok elleni brutális támadás, ami az utóbbi években elszaporodott. Az indulat érthető, a megoldás undorító. Ha olvasod a kurucokat, akkor tudomásod kell legyen ezekről a támadásokról, amik kisgyerekek megsebesítéséről, megöléséről is szólnak. Hogy ezek mennyire köthetők akár a gárdához, akár a kuruc.infohoz, nem tudni, de hogy a leghangosabban ők hergelik fel a szélsőjobboldali embereket, az biztos. Mint ahogy az is biztos, hogy ezeknek a végtelenül ostoba és végtelenül gyűlölködő embereknek a tettei nem fogják megoldani a cigánykérdést.

Ugyanez vonatkozik a többi más nemzetiségű, vallású, nemi identitású embercsoportra is, akiket hasonló támadások érnek szinén az említett szélsőséges gazemberektől. A hozzád hasonlók érvelései pedig személy szerint belőlem csak még jobban kiváltják a totális elutasítást.
Josla
@nemkati: El vagy tévedve! Nem a Kuruc miatt gyűlöli a többség a cigányokat, hanem a cigányok bűnözése, élősködése, erőszakossága, primitív volta miatt. Sehol sem voltak képesek beilleszkedni a többségi nemzetbe. Mindenhol utálják, félik, gyűlölik őket.
Ott is ahol nincs Kuruc. Már Nyugat-Európában is.
nemkati
@Josla: Nem vagyok eltévedve. De arról nem tehetek, hogy nem érted, amit írtam. Sajnos (na annyira azért nem sajnos) rovásírással nem tudom leírni, ezért írtam magyarul. Fuss neki mégegyszer, vagy csinálj valami mást.
Kala Majka
@Secret Garden: !

"megint láttam egy érdekes fogalmat nyelvújító professzor úrtól. Elárulná nekem, mit jelent a ,,Tittytainment" kifejezés??:-DD"

Nos, ha nekem tulajdonítja a nyelvújítást, akkor éppen ön az, aki nem olvas, csak dumál bele a nagyvilágba. Legalább a Google-ig illene kritizálás helyett megnyitni, ha fogalmai sincsenek arról, amiről vitatkozni méltóztatik!
human
@Meine Ehre heisst Treue: "Azokkal az emberekkel semmi bajom, akik tisztességesen dolgoznak, nem bűnöznek és nem az ország kárára ténykednek."
És gondolom azok is ezt hangoztatták kifelé, akik cigány gyerekeket és felnőtteket lőttek le nem is olyan rég. És kiket lőttek le? Nem a maffiózókat, hanem azokat akik a falu szélén laktak könnyen megközelíthető helyen, jó menekülési útvonallal. Ezek a bátor emberek pont olyanok, mint a név nélkül uszító kurucosok. Nem mondom, hogy nincs gond a kisebbséggel, de halomra lőni őket nem megoldás. Pláne mert utánuk lesz egy újabb csoport, akik szúrni fogják valaki szemét.
Kala Majka
@Secret Garden: !

Éppen kedves barátnője az egyik legádázabb rasszista Magyarországon. És éppen ő jelentette ki, hogy NEKI(K) szükségük van az antiszemitizmusra.

Nekem nincs szükségem sem magyarellenességre, sem antiszemitizmusra, sem semmiféle gyűlöletre, mert a magyar nemzet Szent István óta befogadó nép, és én még ebben a szellemben nevelkedtem fel, nem pedig az osztályharcos kommunistákéban.

Persze, az ELLENSÉGEINKET akkor sem szoktuk dédelgetni, ha azok egyenesen megkívánják tőlünk!
Josla
@nemkati: de bizony el vagy tévedve! Te is csinàlj valamit! Csak ellőtte jó alapasan mosd meg a nyelved! :-)-
Kala Majka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Kala Majka
@nemkati: !

"Ennek is köszönhető az a sok, cigányok elleni brutális támadás, ami az utóbbi években elszaporodott."

Mindössze nyolc esetet volt képes még a sajtó is felhozni! Ám még ebben nyolcba is igen sok a bonyhádi lyuk!

Éppen az ilyen vad állítások alapozzák meg a napi magyarvadászatot, ráadásul nem kimondottan védekezés, hanem rablás és kéjgyilkosság céljából.
Kala Majka
@nemkati: !

Ez a szöveg is eléggé rasszista!
Kala Majka
@human: !

Éppen ez a furcsa az egész esetben. Igazi szabadságharcos egyáltalában nem védtelen gyermekek ellen harcol, hanem a fegyveres ellenséggel szemben. Gyermekre legfeljebb a szadista zsoldos, vagy a felbérelt gyilkos lövöldözik.

VILÁGSZERTE!

Sőt! Egy igazi szabadságharcos egyáltalában nem lábtörlők felgyújtogatásával vívja meg harcát a megszállók ellen.
Kala Majka
@Josla: !

Sőt!

Egyáltalában nem a cigányságuk miatt kerülik az emberek a cigányokat, hanem a cigánykodásuk miatt.

A politika által oly nagyon támogatott cigány-folklór ugyanis teljesen összeegyeztethetetlen az európai kultúrával.
Kala Majka
Végülis teljesen logikátlan, ahogyan a zsidózásból állandóan cigányozást, vagy a cigánykodásból folyamatosan zsidózást csináltok, miközben állami és kormányzati szinten, a sajtó "munkatársainak hatékony közreműködésével, éppen magyartalanítás folyik Magyarországon!
human
@Kala Majka: A mindenkori kormány hibája, hogy a hogyanokra nem adja meg a választ. A súlyosbodó megoldatlan problémák pedig feszültséget keltenek. Ez pedig szélsőséges akciókhoz vezet. Ezzel nem mentegetni akarom az elkövetőket, csak az ok-okozat összefüggést én így látom. A kormány minden tagja azért kapja a fizetését, hogy megoldja a problémákat és nem azért kapja, hogy politikai hasznot kovácsoljon abból, hogy fenntartja a problémát.
Meine Ehre heisst Treue
@human: Kérdezd meg tőlük, ne feltételezz. A feltételezés a kudarc melegágya.

Az általad tőlem idézet gondolatban nemcsak a cigányok szerepelnek (és nem is szó szerint a teljes populációval van gond), nemcsak ezt a brigádot kell kiemelni ilyenkor.
Kala Majka
@human: !

Valahogy így gondolom magam is. Az egész cirkuszban rendezőszerepet vállalt a hivatalos politika, méghozzá kizárólag a politikusok személyes hasznának érdekében.

Mekkora vihart kavartak Csintalan véresre-verése miatt, ugye? Aztán hogy el lett hallgatva az egész. Mert, bár az elvtárs saját szemével látta a támadót, senkire sem lehetett rákenni Csintalan kifolyt vérét, pedig majdnem minden nemzeti fórumot megvádoltak a támadással.

De inkább az valószínű, hogy Csintalan, talán részegen, egyszerűen rábukott a saját kocsijára, minden segítség nélkül.

De milyen remek rasszista sztorit kerekítettek az egészből! Máig is hivatkoznak rá a VALÓDI rasszisták és a Kurucellenes labancok.
Secret Garden
@Kala Majka: Persze, mert maga annyira de annyira okos, mert egyedüli olvasmánya a Kurucinfo, no megy egy-két szado-mazo szexújság. :-))
Secret Garden
@Kala Majka: Kérem, nevezze meg akkor, hogy ki az én barátnőm, és mikor mondta azt, hogy ,,szükségünk van az antiszemitizmusra"! Amennyiben erre nem képes, akkor mindenki megállapíthatja, hogy maga egy gyűlölködő és gátlástalan hazudozó.
Kala Majka
Szerinted @Secret Garden!

Éppen arról irogatok, hogy aki világosan akarja látni a valóságos helyzetet, annak MINDENT el kel olvasnia, még az ellenségeinek lapjait és hozzászólásait is, mert anélkül olyan féloldalas marad, mint te!
Kala Majka
@Secret Garden: !

Heller Ágnes! Megfelel? Lukács György legősibb tanítványa.

De ne hidd, hogy éppen te lenél a MINDENKI! Már egyenesen Istennek képzeled magad?
Secret Garden
@Kala Majka: @Kala Majka: Persze, szerinted naponta gyerekeket gyilkolok és erőszakolok meg, ugye, te aberrált barom!! Erre már mást nem lehet mondani. Amúgy mi az, hogy ,,tifélétek"??? Erre válaszolj és most az egyszer ne beszélj mellé, te elmebeteg hazudozó! Fogalmad nincs, hogy ki vagyok, de még gyilkosnak is kikiáltasz. A saját neveden nem mernél ilyen szemét hazugságokat összehordani, az biztos, te ,,bátor hős", mert akkora rágalmazási pert akasztanék a nyakadba, hogy a még a gatyádat is ráfizetnéd!!! Bár lehet, hogy téged felmentenének, mert tuti, hogy nem vagy beszámítható, ha legyilkosozol egy ismeretlen embert! Egyetlen érvemet sem tudtad megcáfolni eddig, csak egyedül rágalmazni és hazudozni tudsz.
Secret Garden
@Kala Majka: Nem tudtam róla, hogy a barátnőm. Még csak nem is ismerem. Megfelel? Tehát egy aberrált, szadista, gyűlölködő hazudozó vagy.
Secret Garden
@Kala Majka: Féloldalas? Mert te annyira objektív és elfogulatlan vagy, hogy még le is gyilkosozol egy ismeretlen embert! Gratulálok!
Secret Garden
Akkor idézném. Ez itt a Kala Majka-féle ,,objektív és elfogulatlan érvelés" (mert ő ,,mindenhonnan tájékozódik" és ez alapján alakítja ki ,,kicsit sem féloldalas" véleményét:
,,A tifélétek viszont nem ujjongani szoktak, hanem cselekedni. Naponta! Gyilkossággal, rablással, leány-és szervkereskedelemmel, meg a többi deviáns élvezkedéssel."

Amúgy ő nem képzeli magát Istennek ,,kicsit sem", csak azt hiszi, hogy ítélkezhet és büntethet mindenkit el nem követett bűnök miatt, ahogy a Kurucinfós kenyéradó gazdái.
aha
olvasgatva az itteni polémiákat: cigány-zsidó-barom-hazudozó-rasszista-antiszemita-kirekesztő-gyilkosozó...és nem sorolom tovább. Mit fognak ezek az emberek csinálni? amikor 2014-ben azon veszik észre magukat,hogy megalakult a 3 polusú parlament.---Fidesz-Kdnp, Mszp, jobbik. azt hiszem ekkor fog szépen elhallgatni a sok mocskolódás.szépen helyére kerülnek a dolgok.
N Emőke antiPR manager
@aha: Ha a 3-pólusú parlamentben helyet kap a Jobbik, akkor nem lesz annyi rasszista és gyilkosozó sem? ...hmm... én valahogy nem látom az ok-okozati viszonyt a kettő között. A Jobbik talán tenni szándékozik valamit az ilyen társadalmi jelenségek ellen? :-)
aha
@N Emőke antiPR manager: Kedves Emőke !ugy vagyok ezzel a gyilkosozással,hogy amelyik kutya ugat az nem harap. egyettlen jobbikos ismerősöm sincs...de ha belegondolsz Fletó ...mézesmázosan beszélt az emberekhez anno...(mamár persze olyan mint egy őrült aki letépte láncát: Youtubból idéztem)...szóval Fletó anno nem gyilkosozott csak azt mondta ellehet menni az országból...akinek nem tetszik.----ráadásul szépen szemeket lőttek ki...regnálása idején.
sbl
@Kala Majka: Heller Ágnes kora miatt az "ősi" jelző mindenképpen indokolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.