Az ügyészség álláspontja szerint tiltott adatszerzés bűntettét követte el Demcsák Zsuzsa - értesült a Privát Kopó. A hatóság a vádemelést egy év időtartamra elhalasztotta a TV2 műsorvezetőjével szemben. A nyomozás megállapította, hogy Demcsák Zsuzsa gyanúsított 2012 januárjában számítógépes kémprogramot telepített férje, Kiss József laptopjára, abból a célból, hogy annak magántitkait jogosulatlanul megismerje. Az ügyészség álláspontja szerint - Demcsák tagadásával szemben - a bűncselekmény elkövetése minden kétséget kizáró módon megállapítható.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Minden kétséget kizáróan??? Nyilván egy laptopot használtak mindketten, tehát semmi nem bizonyítja,hogy nem a férje rakta rá és ráfogja a nyuszira.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
Ehhez ő buta,hogy egy ilyen progit,telepítsen-és használjon.Van ott más is, de kit érdekel.ez akkor is bűncselekmény,ha a házasságával--házas életével kapcsolatos.Ezzel az erővel bárki-bárhová,telepíthet megfigyelő rendszert,nyafogás--kifogás van!!
Sede
@gabrella: az IP címnek ehhez semmi köze.
vitamin51
@Sede: Demcsák férje egy bűnöző, maffiózó! Pont ezért nem vállalhatott Zsuzsa szerepet a politikában. Ha igaz, hogy kémkedett a férje után akkor le a kalappal előtte, nagy bátorság volt egy ilyen vadállattal után kémkedni, ugyanakkor a gyermekei miatt elképzelhetetlennek tartom, hogy belement volna egy ilyen kalandba. A másik amit el tudok képzelni, hogy a férje játszotta ki ezt a neje ellen, nyilván nem akkor romlott meg a házasságuk amikor beadták a válópert, hanem jóval előbb csak Zsuzsa kivárt, hátha javul a helyzet. Nem kell azt a tróger Kisst félteni, minden hájjal megkent fazon, és Zsuzsa meg a gyerekei csak örülhetnek ha megszabadulnak tőle!
Sede
@vitamin51: Demcsák egy médianyilatkozata miatt nem lett szóvivő, amiből nagy botrány volt anno.
a lényege: ő nem vinné a gyerekeit "proli gyerekek" közé óvodába... Ezért nem lett a nem proli Zsuzsika kormányszóvivő.
még egy lényeges dolog: Demcsák férjét eleddig nem ítélték el semmilyen büntetőperben, ezért én a helyedben óvatosabban bánnék a "bűnöző", "maffiózó" jelzőkkel, mert ha a férj elolvassa a kommentedet és netán feljelent rágalmazásért, nem biztos, hogy be tudod bizonyítani a jelzőid valódiságát...
én nem féltem kisst, de demcsákot sem...
Sede
Demcsák szerint a Privát Kopó megsértette a magántitkát és a személyiségi jogát

(a cikk végén az ügyvédje levele)

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=demcsakvadelhalasztas&MN=Joghalo&LN=Hungarian

ez az év vicce! :-)
megsértették a magántitkot sértő gyanúsított magántitkát, mert nyilvánosságra hozták az ellene indult büntetőeljárást! :-))))
Magyarország, szeretlek...
Desischado
@Sede: Igazad van, erre én is emlékszem, megjegyzem, azóta utálom a kis simlis libát! Bebizonyította, hogy ostoba, és lenézi a szegényeket! Addig tartott a nagy szerelem, míg a férjének volt mit aprítani a tejbe! Nagyon is beleillik a profiljába ez a mostani ügye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.