Szebb lett a weboldal, de furcsán kevesebb is. Emlékszik ön arra, a K&H-brókerbotrány után közvetlenül hogyan reagált a Fidesz? Na és arra, hogy mit írt a párt közleménye, amikor a Happy End Kft. ellen megszüntették a nyomozást? Vagy hogy mit mondott Orbán Viktor a székházostrom után? Hát én nem, ezért megnyitottam a ráncfelvarráson átesett Fidesz.hu-t, hogy rákeressek. Na jó, nem teljesen így történt: eleve azért kerestem rá, mert tudtam, úgysem fogom megtalálni. A Kard blog ugyanis kiszúrta, hogy a kormánypárt weboldalának dizájnváltása után hogy, hogy nem, de a 2007 közepe előtti közlemények egyszerűen eltűntek. Nincsenek. Voltak, mert a Google a nyomukat megőrizte, de 404-es hiba jön ki, ha a keresőből akarom behozni. A Fidesz.hu saját keresője meg ki sem adja azokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Megunták, hogy folyton a régi álláspontjaikat idézgette mindenki, amikor még ellenzékben voltak és olyan okosakat mondtak pl. a 300 forintos euróról, meg hogy kinek a hibája a magas benzinár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem csak a honlap, de a Fidesz saját maga is dizájnt váltott.
Már nem gúnyolódnak a csuhásokon, sőt már ők térítenek az Európa Parlamentben.
Már nem mennek ki ha Trianon szóba kerül, már szavazhatnak a határon túliak is, de az összes változást órákon keresztül lehetne sorolni.
Röviden és metaforikusan: kifordították a köpönyeget.
Boszi27
Attól hogy nincsenek fenn dolgok a fidesz.hu-n, még a neten meg lehet találni. Nem ártana a közmunkásoknak és vele együtt a vezérstábnak is inkább informatikát tanítani.
aborisz
@A Tündik bündije: Vagy fogd a nyúlra
Január
Végig mentek a damaszkuszi úton... egyesek múltját lehet ma is az orra alá dörgölni, lásd Krasznai Tündét. Kettesekét nem. Ez ám a farizeus mentalitás.
Képmutató banda.
bakegya
A FIDESZ -úgy mint párt név már teljességgel idejét múlt-mondhatni megtévesztő,hamis mert a valóságtartalmat képviselő személyek se nem fiatalok,se nem demokraták és az eltüntetett múltjukról szóló történelmi valóság is arra enged következtetni hogy a saját élő valójuk multját is likvidálni áll érdekükben -meg is tették!
Maholnap összeül a történelmünket átíró bizottság is-a SIKER,SIKER HÁTÁN NEM CSAK TERV KIDOLGOZÁSÁRA!
Dr. Felipe
Csak hát az emberek emlékezetéből nem tudják kitörölni az elvtársak szerencsére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.