Kemény szavakkal gyalázta Kósa pénteken az MTI-nek a Kúriát, amiért az - szerinte párját ritkító módon - Strasbourg előzetes véleményét kérte a devizahitelekről. Csakhogy nem Strasbourg, hanem Luxembourg véleményét kérték, egy tök más bíróságtól, és a dolog rendszeres, nem pedig példátlan, mert az a bíróság épp erre van kitalálva. Amikor szembesítették, Kósa azt tudta felelni: mindegyik európai bíróságot strasbourginak hívják a köznyelvben az egyszerűség kedvéért.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Háát ezt eddig is tudtuk hogy hülye de így tökéletesen bizonyította is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem most csinálta,az is volt előtte is.
Desischado
@kiskutyauto: Ne általánosíts, én például szintén régen tudom, sőt azt is, hogy nem csak ostoba, hanem aljas szemét féreg is!
kiskutyauto
@Desischado: És most kapaszkodj: ez a bélféreg távoli rokonom... azaz nem is igazán vér szerinti, de a nagy rokonságban valamelyik ágon benn van.. valami másod vagy harmad nagybátyám vagy unokatestvérem, vagy mi a rossebb... na ez mekkora szégyen...? XD
abacs62
A fidess ilyen csürhe alja emberszabásúakból áll, mindent egy lapra tettek fel ellenünk, (zemberek) a kifosztásban, népnyúzásban, agymosásban. (még 3-hónap)
JAJMÁR
Pedig eddig működött, hogy mindig, mindenért a Strasbourg :-D meg a Gyurcsány-Bajnai :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.