X-faktorosok nélkül ünnepelte a karácsonyt a Parlamentben a Gyermekmentő Szolgálat és a meghívott 800 hátrányos helyzetű gyerek. A tanárok azt mondják, a kicsik csalódottak voltak, hogy nem találkozhatnak kedvenceikkel, a Krasznai Tündét pornós múltja miatt kitiltó szervező nem bánta meg a döntését, a CBA-s fogathajtó Lázár Vilmos szerint mindenkinek igaza van. Egy bűvész ugrott be, akinek voltak nehéz pillanatai. "Hát, az X-Faktoros rész gondolom kimarad", dünnyögi félig-meddig magának egy férfi, akit a kezében lévő, nyilvánvalóan elavult programpapír miatt szólítok meg. Néhány perccel vagyunk a műsor kezdése előtt, egyelőre senki nem tudja, hogy kivel pótolják a kiesett RTL-eseket. Az Országház főlépcsőjén égősorok, karácsonyfa, mikulásvirágok díszelegnek, és persze rengeteg gyerek várja a fellépőket a kísérőikkel együtt. A 83 településről, határokon innen és túlról érkezett csoportot színes szponzorsapkákkal különböztetik meg, a fényárban úszó ünnepséghez és a felfűtött épülethez stílusos az E-On felirat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Akárhonnan nézzük, kövért a gyerekek közé engedni már önmagában merénylet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipek
@joecsoma: Jéé! Egy normális fazon! Hogy kerültél ide? :-)))
bukfenc
@A Tündik bündije: Több mint merénylet!
katasztrófa!
Nemtom ennek a picsaszájú kövérnek vannak e gyerekei, de biztos rühellhetik...
(hacsak nem fidess-janicsár iskolába járnak)
joecsoma
csipek
ezután majd jövök, jövögetek - nevelés czéljábul!
Halszem
@joecsoma: Az a szomorú, hogy a harcsabajszú főkommenista csemete bárhol megjelenhet a nyilvánosság előtt!
Desischado
Egy förmedvény az egész!!! Hogy fordulnának fel, vagy tudnák meg, mi a szegénység!
mariaberta
@joecsoma: Ha példaképre van szükségük ott a gyerekeknek, és nem szünidei szórakozásra, akkor mit keres közöttük Kövér ÚR?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.