X-faktorosok nélkül ünnepelte a karácsonyt a Parlamentben a Gyermekmentő Szolgálat és a meghívott 800 hátrányos helyzetű gyerek. A tanárok azt mondják, a kicsik csalódottak voltak, hogy nem találkozhatnak kedvenceikkel, a Krasznai Tündét pornós múltja miatt kitiltó szervező nem bánta meg a döntését, a CBA-s fogathajtó Lázár Vilmos szerint mindenkinek igaza van. Egy bűvész ugrott be, akinek voltak nehéz pillanatai. "Hát, az X-Faktoros rész gondolom kimarad", dünnyögi félig-meddig magának egy férfi, akit a kezében lévő, nyilvánvalóan elavult programpapír miatt szólítok meg. Néhány perccel vagyunk a műsor kezdése előtt, egyelőre senki nem tudja, hogy kivel pótolják a kiesett RTL-eseket. Az Országház főlépcsőjén égősorok, karácsonyfa, mikulásvirágok díszelegnek, és persze rengeteg gyerek várja a fellépőket a kísérőikkel együtt. A 83 településről, határokon innen és túlról érkezett csoportot színes szponzorsapkákkal különböztetik meg, a fényárban úszó ünnepséghez és a felfűtött épülethez stílusos az E-On felirat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Akárhonnan nézzük, kövért a gyerekek közé engedni már önmagában merénylet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Azt valóban nem lehetett látni, de ez az egész, ahogyan megrendezték.Nagyszám lehetett a bűvész, aki a felnőtteknek szóló műsorát adta elő. Ennyi szemellenzős, álszent ember, tényleg megáll az ész!
mariaberta
Csalódott gyereket egyet sem láttam, helyette Kövér úr fizimiskáját mutatják. Vagy lehet, hogy visszavedlett gyereknek, akkor még kinőheti azt a ronda természetét. Bár lehet, hogy ez lehetetlen.
Mellesleg ki a fenét érdekel ez a harcsabajszú?
A Tündik bündije
Akárhonnan nézzük, kövért a gyerekek közé engedni már önmagában merénylet...
lacika1ö
Sajnálom a szegény gyerkőcöket ,mert szembesültek a hazugságból élő emberi állatokat.mutánsokat.
Senara
Gyerekek , közös fotó Kövér elvtárssal , jelemre mindenki egyszerre mondja csízzzzz . Ügyesek voltatok és most megyünk párna csatázni , ki volt a rendező Kerényi elvtárs .
pesti
"!Látott itt csalódott gyereket?"Nem,mert nem én válogattam .A híradó ingyen konyháján viszont volt böven!!! Sajnos!!!Nem azokból kellett volna?
bukfenc
@mariaberta: Én, csak - halszálka zabálónak - hívom.
joecsoma
Ja, az a ... K. Tünde kell a gyerekeknek - mint példakép! Ti tényleg nem vagytok normálisak!
csipek
@joecsoma: Jéé! Egy normális fazon! Hogy kerültél ide? :-)))
bukfenc
@A Tündik bündije: Több mint merénylet!
katasztrófa!
Nemtom ennek a picsaszájú kövérnek vannak e gyerekei, de biztos rühellhetik...
(hacsak nem fidess-janicsár iskolába járnak)
joecsoma
csipek
ezután majd jövök, jövögetek - nevelés czéljábul!
Halszem
@joecsoma: Az a szomorú, hogy a harcsabajszú főkommenista csemete bárhol megjelenhet a nyilvánosság előtt!
Desischado
Egy förmedvény az egész!!! Hogy fordulnának fel, vagy tudnák meg, mi a szegénység!
mariaberta
@joecsoma: Ha példaképre van szükségük ott a gyerekeknek, és nem szünidei szórakozásra, akkor mit keres közöttük Kövér ÚR?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.