Mint ismert, Tünde személyét nemkívánatosnak nyilvánította a szervező Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke a parlamenti gyerekkarácsonyon.

"Előadó vagyok, énekléssel szeretnék foglalkozni, nem politikai csatározásokkal" – zárta rövidre a Borsnak Krasznai Tünde, aki azt azonban elárulta: nem azért nem kíván nyilatkozni ebben a kínos ügyben, mert ne lenne véleménye.

"Nem tartom megalázónak a történteket, és a Parlamentben egyszer majd talán szívesen elmondanám a véleményem" – folytatta az énekesnő, aki az ünnepek alatt próbálta olyan messze tartani magától a híreket, amennyire csak lehetett.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Félö, hogy egy pár " vendégével " összefutna, persze
akkor kinek is lenne ez nagyon kínos ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Krasznai Tünde körül zajló dolgok csak reklámot csináltak neki. Ne is búslakodjon, biztosan ezt ő is érzi. Szeretném tudni, mit szólna ehhez Cicciolina??? (Nem tudom, jól írom-e?)
hallgatag
Félö, hogy egy pár " vendégével " összefutna, persze
akkor kinek is lenne ez nagyon kínos ???
kiskutyauto
Főleg arról mesélhetne szépeket, hogy az elmúlt 25 évben a mindenkori fiatal női korosztályt (tehát kb 14 és 45 között) 50%-ban érintette és érinti így vagy úgy hazánkban a szexipar. Vagy pornózott vagy kurválkodott, de legalábbis konzumált, night klubbozott... (illetve csinálja most is) vagy - és ez aki leginkább kikéri magának, pedig a legundorítóbb fajta kurva; exklúziv ajánlásra elit párt talált magának... (node ezutóbbi-féle kurvát ne is számítsuk ide, mert akkor már valahol 75%-nál tarthatnánk)... Ergo minden második nő múltjába belepillantanánk mélyen és találnánk érdekes dolgokat... Lehet épp a bírónő, aki ítélkezik feletted vagy épp az orvos aki műt téged, előbbi a bírói kalapács, utóbbi a szike előtt még egyetemista korában, megcibált pár száz puculót, némi ellenszolgáltatásért... aztán a férfiak piszkos kis titkairól ne is beszéljünk... hogy minden második nagybácsi bepróbálkozik a helyes kis unokahúgnál 10-évtől felfelé és az esetek kb egyharmadában sikerrel is jár... és hogy a férfiak 75% volt már prostinál és ezek fele rendszeresen jár, pornót 90%-uk néz... és hadd ne soroljam.. tehát a férfiaknak is van bőven szégyenük, sokkal több is mint a nőknek, hiszen eleve az ő beteges "keresletük" miatt van a nagy kínálat... szóval maradjunk abban, hogy ebben az undorító beteg hazug országban jobb ha mindenki kussol és lapít, mert mindenkinek van valami a füle mögött szinte, nagyon kevés kivétellel...
hallgatag
@kiskutyauto: Vigyázz !!! A fenti Phócs Rudolf be ne pereljen
plágiumért...:-))))))))))) Oszt ugy jársz, mint
schmittpalika az " álamfö "
kiskutyauto
Nem tudom mit látsz fenn.. de én semmit.. Netán ezt a szegény Rudit cenzúrázták amott?? Netán pont ezért plagizálom.. ? ;)
mariaberta
Lassan már mindenhol Tündikéről olvashatunk. És hol van aki megnyerte az x faktort?
jancsik68
@hallgatag: Pl.Vona testvér,Semjén főegyházfy,álszent majom,Szájer pingvin parteigenosse és 1-2 Kndp-s képviselő,vagy netán egyházfi!!
hallgatag
@jancsik68: Utóbbiak inkább a sekrestyében élik a nemi életet,
föleg a ministránsokkal, a kuplerájok csak viszik a " perselypénzt " ...:-)
soper
@mariaberta: Kit érdekel? Ez nem az a műsor.
mariaberta
@soper: De nem is Krasznai Tünde műsora!
űrbán
Szerintem ahol egy bajuszos elhízott szardarab házelnök lehet, ott ez a spermaszivattyú nyugodtan lehetnek akár képvisel"nő" is.
lenhardtibolya
@kiskutyauto: Nem tudom honnan veszi a számokat, százalékokat, pl. hogy a nők fele kurtizán, ill. a férfiak háromnegyed része vette már igénybe prostik szolgáltatásait. A családomban és az ismeretségi körömben nincs egyetlen ilyen személy sem, pedig meglehetősen sok embert, családot ismerek. Lehet, hogy a számai nem valósak, de az is lehet, hogy az Ön környezetében másként alakul a statisztika...
kiskutyauto
@lenhardtibolya: Hát látszik hogy kedves Ibolya a meztelen király új ruháját maga is csodaszépnek tartja. A látszat és a képmutatás áldozata. Majd az ismerős be fogja jelenteni a piszkos titkait nem? Esetleg írja ki a homlokára. Nem kéne ennyire naivnak lenni... Továbbá pontosabban kéne olvasni. Egyáltalán nem írtam ilyet hogy a nők fele kurtizán.. Így lesz az "elmebeteg"-ből, "elmehetek"... Olvasni kéne és szöveget értelmezni...
lenhardtibolya
Megpróbáltam "értelmezni" a szöveget: "a mindenkori fiatal női korosztályt (tehát kb 14 és 45 között) 50%-ban érintette és érinti így vagy úgy hazánkban a szexipar". Ezt írta szó szerint, ami az én értelmezésem szerint bizony 50 %, vagyis a fele a nőknek.
hajhagyma
ott tolvajok és gyilkosok vannak ...és Tündinek ott nincsen keresni valoja
kedwes
Kedves Tünde!
Ne alacsonyodj le hozzájuk, ha már túlléptél rajtuk!
aha
pornós jelen...és nem mult a tündéé. semmi bajom vele . semmi oka védekezni a parlamentbe végképpen nem. elég ha tudomásul veszi, ő nem nyerő sem most de még egy liberálbolsi parlamentben sem...mindent a maga helyén. láttam a pornó filmjeit ..tele a youtube. izléses-finom----semmi gondom. de a parlamenti lépcsőre nem kell ...szexnedvet cseppenteni...már bocsánat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.