Nem sajnálkozni, cselekedni kell - gyakorlatilag ezt üzente Hoppál Péter Fidesz-szóvivő a szocialistáknak, akik szerint a kormány politikája miatt egyre növekszik a szegények száma. Hoppál szerint az MSZP a fél országot segélyre ítélte, míg a mai kabinet segítő kezet nyújt nekik. Ám a Fidesz-szóvivőt a tények cáfolják: kutatások szerint a rendszerváltás óta nem volt annyi szegény, mint ma, a munkanélküliség drámai emelkedése pedig csak azért nem mutatkozik a számokban, mert a külföldön munkát vállalókat is hazai foglalkoztatottként tartják számon és a közmunkásokat is aktív dolgozóként tüntetik fel.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Meine Ehre heisst Treue: Nem hülyékről beszélünk, tisztában vannak ők a tényekkel, csak szeretik birkának nézni a magyar választókat. Ez 2002-ben sem jött be nekik, jövőre is nagy bukta lesz a vége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Fidesz logika szerint a csökkenés is növekedés, és fordítva.
Az, hogy a KSH adatai mit mutatnak, ha el is jutnak hozzájuk, nem érdekli őket. Az már egyenesen röhejes, ahogyan a külföldön munkát vállalókat is beszámítják a hazai foglalkoztatásba. Ha a külföldön valaki munkanélküli lesz - ez is előfordulhat -, akkor itthon számít munkanélkülinek, vagy abban az országban, ahová a sorsa vetette, hogy jelenét, jövőjét megalapozza.
abacs62
Hopppeti, csak egy idézet: szép öcsém beh nagy kár,, a többit tudod,,
excep
nyomorgunk és ez tény !!! még a bajnai alatt is jobban éltünk!! leszarom ki kormányoz csak éljek ugy ahogy a 21században egy uniós országban illene az viszont tény hogy azért ilyen szar itt mert a rendszerváltó férgek kirabolták az országot nem értem mit adott az a féreg orbán hogy ennyire futtassák ???
coni
Azért hozták előre az országos választásokat, jóllehet sok milliárdot veszít vele az ország, mert ha az EP választással egyszerre lenne a választás itt lenne az a rengeteg külföldi megfigyelő...
coyote3
A tények ezeket a hazug férgeket nem igazán szokta érdekelni...
F_Viktor
@excep: Írod:
"nyomorgunk és ez tény !!! még a bajnai alatt is jobban éltünk!!"

Persze, hogy jobban éltünk, hiszen Bajnaitól csak 700 milliárdos megszorítást kaptunk, míg a fityesz 3,5 év alatt 5 600 milliárdos nem megszorítást lőcsölt ránk. + ÁFA emelést, + szakszervezetek, munkavállalók jogainak megtépázása, de estig lehetne sorolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.