Bejelentést tett a NAV-nál a Magyar Orvosi Kamara felügyelőbizottsága: emelkedő elnöki jutalmak, milliós lelépési pénzek. A jobbikos exalelnök saját cégének számlázott, de ennek nincs nyoma.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Az orvosoknak meg havi 100 eft fizetés! Olyan élősködők a kamarák mint az alapítványok.
gabrella
Aki már politikusnak indul arról már ezeket lehet feltételezni. Azért indulnak,hogy előnyöket szerezzenek és a saját maguk vagyonát növeljék.
Addig amíg nem lesznek számon kérhetőek, nem változik semmi.
Desischado
Na lendhardt ibolya most hol van, nagyon vehemensen védi mindig a jobbikot! Egykutya ez mind, csak a Fidesz, és a jobbik aljasabb!
palika
Végig olvastam és többek között egyet kiemelek: Azt nyilatkozták védekezésképpen, arra a kérdésre? hogy miért fizettek ki ennyire sok pénzt az ügyvédeknek az adott évben? Mert a behajtást AZ ÜGYVÉDEK ÉS HÁROM MUNKATÁRSA VÉGEZTE!!! Csak van egy bibi, az ügyvédnek járó pénzt az ügyfelekkel illetve tagokkal is megfizettették a tagdijon kivűl+!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.