Az Együtt 2014 videócsatornájára került fel 3 videó, amelyeken Bajnai Gordon szinkronizálja a Casablanca című film különböző jeleneteit, amiket kampányszövegekkel rondítottak el. "Munkaverzió – Ne oszd meg" leírással kerültek fel ma videók az Együtt 2014 Youtube csatornájára. A videókon a Casablanca című film egy-egy jelenete látható, amit a kampánycsapat újraszinkronizált, ráadásul úgy, hogy "szinkronszínészként" Bajnai Gordon is szerepet kapott.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nahát, micsoda véletlen. És ez a video hiteles,? mert természetesen mindjárt -persze véletlenül- előkerül egy videó amivel Bajnait le lehetne járatni igaz?Kövér persze nem a Casablancát szinkronizálja, hanem saját magát. Az sem kutya, ugyebár?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nem tudni ki töltötte fel a netre ezeket a videókat, hogy Bajnait lejárassa. Ez is a választási kampány része, mint minden, a másikat lejáratni szándékozó megnyilvánulás az elmúlt fél évben.
Tootsy
@kiskutyauto: Dragam, en NEM a zemberekre mondtam, hogy csokottagyuak, hanem azokra, akiket annakidejen vezetesre bevalasztottak!!! NAGY, sot ORIASI kulonbseg!
Hat epp ez az, meg akar Jozsi bacsi Alsosepernekrol is jobban el tudna vezetni az orszagot a jozan paraszti eszevel, (ami a magyar embernek mindig is volt!), nemhogy ez a kifinomult fehergalleros rablobanda.
Eppen ez az, hogy en azon csodalkozom, hogy ahol ennyi jol gondolkodo ember el, dolgozik, hogy tudja maga folott elviselni a deklaralt hulyeseget, veleszuletett butasagot, rosszindulatot, becstelenseget? Az a par ember, aki a baloldalon arra probal osszpontositani, hogy orbant megdontse, ha nem fog ossze egymassal, a nep es a valtozas erdekeben, abbol oriasi baj lesz. Meg egyszer 4 ev rablast mar nem bir ki az orszag. Minden tiszteletem az otthon maradottake, mert ok vallaljak a legnehezebb dolgot: megprobalnak becsuletesen elni a becstelenseg legkozepen,...Csak jot es szerencset tudok mindenkinek ehhez kivanni, no meg erot es kitartast...:o))
verőce21
Szánalmas ez a videopróbálkozás! Szenved az ellenzék az ötlettelenségtől, már alig várják, hogy túl legyenek az elbukott választásokon. :)
human
Hát ez tényleg gyengécske próbálkozás. De hát aki mögött nem állnak százmilliárdok az vízzel főz.
Desischado
Lényegtelen, mivel jönek elő, csak a fityiszt tudjuk leváltani!
GeoCravker
Alkalmasint tök mindegy ki mit mond. Amíg
1. nem tudja megszólítani Átlag Józsit
2. Nem ad választ a valós kérdésekre
3. Nincs megvalósítható programja.

Addig csak vihar az éjjeliben az ellenzéki szólamcsokor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.