Egy gyanúsan olcsó kristálycukor után kutattunk, százmilliós csalásokra, offshore cégekre, száguldó motorokra, vitorlásokra bukkantunk. Titokzatos alakok, szlovák szálak, és egy könyvelő, aki nem tud semmiről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@hallgatag: nem is fogják soha ,szerinted hogy lehet hogy mindég egy lépéssel a cukor mögött kullog a NAV meg mindenféle bagázs ,kik látnak bele a háttér nyomozásban és információban ,van nekünk titkosabb szerv is aki nyomoz a háttérben és történik valami ,egy semmi ,a szereplők cserélődhetnek az üzlet marad.
gazdag dezső
Ugye!! Mégis igaz a NAV-os volt ellenőr feljelentése!!! Hogy van ez ki a felelős ,?? Aki felfedezte a csalásokat???
nemjoezigy
@hallgatag: "amikor a magyar ár 400.- Ft/ kg volt,átszámolva 210.- Ft / kg...zsebböl-zsebbe...Akkor hol volt a NAV belsö ellenörzése ???...ja, és ez az ár itthon nettó volt !!!, de ott már kifizették a MwSt-t !!! Akkor ki kaszált ?? "
Nyilván az állam, mert ha az egyénnek 210-be volt, akkor nagy tételbe az állam ennél olcsóbban vette meg.
hallgatag
@nemjoezigy: ...és virágzott a fekete gazdaság !!!
bencemacska
És főzték adómentesen az "orbánpályinkát"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.