Három közmunkást gázolt el egy autó a 4206-os számú úton Karcag közelében, a sérültek közül ketten meghaltak – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a délelőtt 10 óra körül történt balesetben egy Karcag irányából Bucsa felé haladó személygépkocsi – még tisztázatlan okból – áttért a szemközti sávba, ahol az út szélén az árkot takarító három közmunkás nőt elütötte.

Halálra gázolt két közmunkást az autós Karcagnál

A sérültek közül ketten a helyszínen életüket vesztették, a harmadikat a mentők kórházba vitték – tette hozzá a szóvivő. Az MTI úgy tudja, hogy a kórházba került közmunkás könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrök félpályás útlezárás mellett vizsgálják a baleset körülményeit.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

beberI
Már régebben is megirtam,hogy rengeteg kőznunkást kítelepitenek utak folyok takaritására is.De elfelejtik őket kioktatni munkavédelemből!Kíváncsi lennék hány kőzmunkás irja alá kimenet előtt a baleseti oktatást?Órbán azt igérte senkit sem hagynak az út szélén..erre Emberek tucatjait teszi ki Életveszélynek mindenféle védelem nélkűl a cél érdekében!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
kedwes! 15:13-kor: kifelejtetted a felsorolásból az adott munkára való alkalmasságot, és nem a szemét gyűjtögetésre való megfelelést értem alatta, hanem a veszélyes körülmények közötti munkavégzésre való alkalmasságot. Ha alkalmas valaki veszélyes munkaterületen való munkálkodásra, annak a kiemelt bére talán mégsem 47 ezer Ft-al számolandó, túlfizetve.
gabrella
Van munkavédelmi oktatás, ez tuti, de mit kerestek az úton ha árkot kellett takarítani?
beberI
Ha megfigyeltétek,autoúton .Auto pélyákon munkavégzés kőzben ,MÍLYEN óvintézkedéseket tesznek meg?ezt ítt most nem láttam.
nezelodo
beberI

Ha egy magánvállalkozó végeztet olyan módon közúton munkát, és úgy biztosítja a helyszínt, ahogy a közfoglalkoztatottak esetében látható, még az unokája is fizetné a büntetést. Azt már meg sem kérdezem, mert tuti, hogy nem történt meg, hogy a takarítás, szemétgyűjtés, vízlevezető tisztításához elő van írva a tífusz elleni védőoltás, a talajmenti kisvállalkozóknak, és az alkalmazottainak is.
dömdödöm
szerintem az a szabály ha az uton útszélén munkálatokat folytatnak azt idejében jelezni kell az autósoknak ,másképp nem is csinálhatnák ,volt ilyen előjelzés mindkét irányból ?
:-((
Desischado
A közmukásokkal mindent meg lehet csinálni! Én is voltam ilyen helyszinen, és csak az volt ukázba adva, hogy viselni kell a mellényt, semmi több! Oltásról szó sem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok