Valószínűleg egy családtagját kérhette meg a Fidesz szóvivője, hogy készítsen róla néhány rendkívül spontán képet, ha már úgyis éppen a laptopjába révedve dolgozik.

A meglehetősen kínosra sikerült fotókon Zsigó még Rodin Gondolkodójánál is jobban támasztja a fejét, de elárulta, hogy miért: egy beszédet ír, és "minden gondolatnak a helyén kell lennie".

Töprengésen kapták Zsigó Róbertet

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
De jó, most már nem csak a nagyvezérről kell "megtekinti a búzatáblákat" meg "kezet fog a fésűgyár alkalmazottjaival" aláírású fotókat nézegetnünk, hanem a sleppről is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@magyarbakancs: mi hír van, Pót szilveszter?:-)))
tivoli
Letöltés és regisztráció nélkül böngészõben online ingyen játszható Sakk játék.
Zsigó töpreng:
Ha kilépek a gyaloggal, a vezérem szabadon tud mozogni. De hogyan is tovább? Hogy is járok jobban? Ha ezt a bábút ütöm le, vagy ha a másikat? Meg kell ezt jól gondolni, mert itt csalás kizárva.
orogordog
Kopót fotel, pici fenyő, őslelet TV, évi 30 millióból ennyire futja, akkor hogyan lehet élni évi 600 ezerből. Meg hát a rezsi csökkentés, felhúzott mackóba, dideregve töprengünk.
Fradigege
És ez ezért pénzt kap. Ezért fizetjük őket. Elmentem hányni.
Desischado
A zsigó, aki a mellébeszélés atyja! Egyszerű kérdést sem ért meg, akkor ez a ripacskodás micsoda? Kár az erőlködésért, úgyis tudja mindenki, hogy egy agyatlan bunkó!
kukac50
Beszartak a Fideszesek,hogy képes gondolkodni is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.