A Fidesz szóvivője szerint a baloldal kormányra kerülése esetén a munkavállalók semmilyen állami gondoskodásra nem számíthatnának idős korukban, csak az egyéni jövedelmi helyzetükön múlna, mennyi a nyugdíjuk.

Zsigó Róbert vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) programjára reagált, amely szerint eltörölnék a kötelező nyugdíjkorhatárt, és államilag vezetett egyéni nyugdíjszámlákat hoznának létre.

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: "se nyugdíj, se nyugdíjemelés nem lenne, ha a baloldalon múlna". Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök javaslata alapján a kiskeresetűekre létbizonytalanság várna idős korukra, sőt "sokaknak a végkimerülésig kellene gürcölniük" – mondta Zsigó Róbert, aki szerint ha a baloldalon múlik, a munkavállalóknak, a nyugdíjasoknak biztosan fájni fog.

Háromezer milliárd

A DK Zsigó Róbert szavaira válaszul azt közölte, a Fidesz szóvivője "igyekezett félrevezetni a közvéleményt".

Gréczy Zsolt szerint "visszataszító", amikor egy fideszes aggódik a nyugdíjakért. Szavai szerint ezt bármelyik fideszes politikus teszi, az egy olyan pártot képvisel, amelyik "ellopott háromezermilliárd forintnyi magánnyugdíjat". A Demokratikus Koalíció javaslata az, hogy kellő járulékfizetés után 55 éves kor felett bárki megfontolhatja nyugdíjba vonulását – közölte.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mondjuk az én magánnyugdíjamat nem Gyurcsány vette el..., és a Papusét sem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Gyurcsány úr csak az igazat írja, és ha ez az igazság amit minden munkából élő embernek, Gyurcsány úr tudomására hoz, az a személy választási lehetőséggel élhet, vagy fizet kellő mennyiségű nyugdíjat, és eldöntheti, hogy mikor, hány évesen megy nyugdíjba, vagy dolgozik addig amíg az a összeg össze nem gyűlik ami biztosítja a nyugdíját! Hogy az hány évesen fog beteljesülni az nem mérvadó. Na de mennyi is az az összeg amit befizetve, elég a nyugdíjazáshoz. Ez az a rész ami homályos!
coyote3
@összefogás: Te nem tudtad, hogy ő volt? :))))))
mariaberta
Igazán? És Orbán mit csinál veletek jobboldali rabszolgák?
nezelodo
"lalek
Tisztelt Zsigó úr muszály ennyire kinyílvánítani a Gyurcsán Miniszterelnök Úr-tól való félelmüket?"

Nem félnek, rettegnek. Ők biztosan tudják, hogy okkal, mi csak érezzük a következményekből. Valamit mégiscsak tud a Fletó, ha a karaktrgyilkolászást most is folytatják, a kormányzás helyett a maffiózóék.
Hellcat
Szardobálós jövőbelátó rágalmazás fidesz módra...at it's finest...
Senara
Fidesz: a végkimerülésig dolgoztatna Gyurcsány... oszt hol a nemlétező 1 millió munkahelyen ? Vagy közmunkán ? Földesurak földjén ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.