A kormány azt a felfogást képviseli, hogy 1944-ben "szegény Magyarországot megszállták, és ezért ártatlanként sok áldozattal kellett fizetnie" - írta a magyarországi holokauszt-emlékévről szóló cikkében a Berliner Zeitung magyar szerzője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
ehhez kell hatalmas arcáttlanság ,amikor egy német lap...kinek területén megszületett a fasizmus...2014-ben zsinormértéket kiván adni magyarországnak...egyelöre német hordák törtek be puskalövés nélkül az országunkba...és lefoglalták az infrastruktúránkat...de szó szerint. ...micsoda egy aljas lap ez is ...
Hellcat
Komolyan mondom a zsidóknak úgy kellett ez a holokauszt mint egy falat kenyér (félreértés ne essék nem azoknak akiket ténylegesen elhurcoltak, hanem a fejeseknek akik jó távol voltak az egésztől)...másként mivel tartanák sakkban a világot a mai napig...és nagyon erős a gyanúm, hogy ez még nagyon sokáig így fog menni...pénzt is addig fognak legombolni belőle ameddig csak lehet.
kopeba
Valahol igazuk van, ezért is kellenek a Horthy szobrok. Meg legyen hol brunyáljanak a kutyák.
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: "A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.f [1]f [2] Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. "
hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus
Nem a németek találták ki! Ők a nácizmust "fejlesztették" ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.