Ha nyerni akarnak, sőt, ha csak elkerülnék a Fidesz újabb, mindent elsöprő győzelmét, a baloldali ellenzéki pártoknak muszáj volt lépniük. A választási matematika kegyetlen dolog, de megmutatta, hogy az augusztusi megállapodás nem a jelenlegi erőviszonyokra íródott, ma már a tisztes helytálláshoz is tömbösödnie kell a baloldalnak, ellenkező esetben egymást ütik el a mandátumoktól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Le kell váltani az orbánkormányt ( pont ) Mindenképpen ! A többi mind csak süket duma , mert egyébként vége a dalnak még 2 orbán év és mindenki mehet az útmenti árokba szemetet szedni :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
...sem amúgy ...most sem emigy nem tudnak nyerni. pontosan az egzakt matematika fogja szépen kitessékelni az ellenzéket...és marad az "összefosás"
dömdödöm
Le kell váltani az orbánkormányt ( pont ) Mindenképpen ! A többi mind csak süket duma , mert egyébként vége a dalnak még 2 orbán év és mindenki mehet az útmenti árokba szemetet szedni :-(
Nil
ez nem indok arra hogy az MSZP-re kelljen szavazni ... ezért szálltak el maguktól amikor másodszor is nyeretek. Pedig a nép csak a fideszt nem akarta - aztán szépen elcs... elrontották ... és amikor GYF változtatni akart akkor szépen kikészítette a saját pártja - és most győzni szeretnének .. kik is?Kinek a bábja Mesterházy?
Vizual
Ha jól emlékszem a bal oldal a kétpólusú politikai színteret akarta megakadályozni az elmúlt 8 évben, mert a FIDESZ már akkor azt szerette volna, ha végül egyedül marad. De e mellett eszembe jut az is, amikor a FIDESZ övön aluli ütésekkel próbálkozott. Aztán a gazdasági válság, betett a hibákat elkövető Gyurcsánynak és a bal oldalnak. Ez viszont nem akadályozta meg a FIDESZT, hogy mint egy "fekete lik" beszívja a teljes politikai palettán lézengőket. Diktatórikus felépítése, Orbán és a csapat gátlástalansága oda vezetett ahol vagyunk. És még most is, sokan kárognak és szidják Gyurcsányt, és semmi nem drága nekik, hogy tovább rombolják az amúgy is gyenge összefogást hirdetőket.
Még élnek és megélnek, de ugye már nem tetszik ha nekik kellene valamit tenni. Visszalépést hirdetnek, de még kritikáikat sem csökkentik, sőt nekiesnek azoknak akik félre teszik averzióikat és dolgoznak, hogy ezeknek az értelmetlen értelmiségnek, megadhassák azt amire ölbe tett kezekkel várnak. (Tisztelet a nem is kevés kivételnek)
A politika nem egy habos sütemény. A bal oldal meg olyan amilyen. Akinek nem tetszik hogy kis időre félretegye nyilvános utálatát, annak ott van még az alakuló "Magyar Csapat" És még dől a lé.
De jó lenne, ha ez a sok okoska most elmenne egy kicsit pihenni, aztán téphetik majd magukat, és mondhatják, hogy " na ugye, hogy..."!
És most már koncentráljunk a feladatunkra, a szavazásra. Ha javasolhatnám.
Desischado
A sok hülye miért nem érti már meg, hogy nem egymást kell fikázni, HANEM ÖSSZEFOGNI, HOGY EL ZAVARHASSUK EZT A RABLÓBANDÁT!!!
rugacs
@Desischado: És milyen jó is lenne az országnak, ha az általad hülyéknek nevezettek irányítanának!!! De jó is lenne egy olyan kormány, akiket már megválasztásuk előtt választóik is hülyéknek tartanak!!!

Szép kis alternatíva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.