Miért nem hallunk erről soha? Miért nem teszi elénk a fidesz fehéren és feketén, hogy mekkora az a luxusprofit, amiről folyton beszél? Ha luxusprofit, akkor bizonyára a fidesz pontosan tudja az összeget, különben mi alapján nevezi luxusnak azt a nyereséget? Ha tudja – márpedig tudnia kell, ha luxusnak nevezi -, ez esetben miért nem ül le nyilvános vitára sosem Orbán Viktor az említett szolgáltatókkal, illetve szakértőkkel? Nem furcsálljuk egy cseppet sem, hogy a fidesz a 3 éve alatt soha semmit nem támasztott alá adatokkal? Adatok forrása Az embereknek pedig miért elég az adatok nélküli villongás? Miért nem igénylik a rezsiharcot aláírók a pontos – vagy legalábbis hozzávetőleges – számokat, tényeket és érveket? Tények feketén, fehéren A Napi gazdaság pontosan kiszámolta, egy köbméter lakossági gáz árából milyen mértékben részesül a luxusprofittal vádolt szolgáltató, a magyar állam, illetve az orosz tulajdonos (Gazprom). - Egy köbméter lakossági gáz árából 30 forint...

Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Az biztos,hogy egyik nemzettel sem tudnák ezt megtenni amit velünk.
kamazuka
Az áramszolgáltatónál dolgozó 5.60-ért kapja kW/h-át és megnevezhet még egy háztartást.
Te fogyasztó Te,mennyiért kapod a szolgáltatást?
S még téged fenyeget a szolgáltató?
gabrella
@kamazuka: Ezt nem hiszem el! Miért ilyen olcsón? A kereskedők is tizedéért vehetnék meg az általuk árult árut akkor mi lenne?
kamazuka
@gabrella: Pedig ez van!Ez tény,nem pedig hit kérdése,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.