Január 24-én Balatonszárszón tartja évadnyitó frakcióülését a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja. A tanácskozáson az újabb rezsicsökkentés ütemezéséről és mértékéről döntenek majd - közölte Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Bejelentette azt is, hogy február 3-án lehet az első parlamenti ülésnap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nagyon eltalálták a rezsicsökkentés kampányt. Hihetetlen milyen emberek vannak, de tényleg.
Ez a fészbukról egy hozzászólás:
" köszönöm szépen csak én ebből semmit nem kapok pedig már a 3-ik lesz.Hajrá Fidesz bizom Önökben csak az a baj hogy már 65 éves nagyon beteg vagyok de akkor és mindig Önökkel. A közösköltségem amiben benne van a szemét viz kéményseprő semmit nem csökkent 52 nm2-re l5.ooo.-Ft és mivel egyedül vagyok betegen azt csinálnak amit akarnak de méég vagy 4 lakóval a házban .Január 2o.-án este 6-kor ott szeretnék lenni a haller u-ba a fórumon. További jó munkát és sikert kivánok "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.