z aláíró neves személyiségeknek szeretnék egy látszólag egyszerű kérdés-sort feltenni. A válaszokat legyenek kedvesek a felhívás függelékeként csatolni: - A kritikán, és a másokat rendkívül sok jó ötlettel ellátó nyilatkozatokon kívül mit tettek tevőlegesen a széles platformú összefogásért? - Személy szerint ők mit tettek azért, hogy az embereknek képük legyen arról, hogy az ellenzék egy választási győzelem másnapján mit fog csinálni? - Mennyiben járultak ahhoz, hogy a napi problémákra adandó kérdések körében ne grafikonokkal példálódzó, a köznapi embereknek ó-kínai nyelvjárásban, hanem közérthetően váljék világossá a válasz?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Kedves Mihancsik Zsófia,

A jó szándékát nem megkérdőjelezve, tévedésnek tartom Bajnai visszalépését ha már tavaly felvállalta, hogy az MSZP jól érzékelhető gáncsoskodásával együtt pártot alapítson.
Sokkal többen állnak Bajnai mögött mint ahogyan ez látszik, mert ezek az emberek háttérben várták, hogy szavazatukkal világossá tegyék, hogy ő az egyetlen Miniszterelnök a lehetséges jelöltek közül aki akár ellenzéki győzelem akár egyszerű többségű Fidesz győzelem esetén az ország javára tudná fordítani a helyzetet.
Jelen helyzetben mindkét esetben patt helyzet állna elő, mert kis többségű ellenzéki győzelem esetén az MSZP Mesteházy vezetésével fél év alatt elbukik és visszaadja a kormányrudat a Fidesznek, örökre. Ellenzékben pedig ugyanolyan észrevétlenek maradnak mint a jelen ciklusban.
Hosszú idő el fog telni amíg újra jön egy Bajnai, ha egyáltalán...
GeoCravker
@coni: magam is gyanítom, hogy nem lessz hosszú életű a következő kormány
Január
@coni: Az biztos, hogy nagyon meg kell a baloldalnak gondolni, hogy ki is lesz a miniszterelnök jelöltje.
A cikkben megjelent felhívás aláíróknak pedig - mindig könnyebb a partvonalról bekiabálni, mint a hálóba belőni a labdát. Tehát rajta, az aláíráson és a tv. szerepléseken kívül egy hatalomra kerülésért mást is kell tenni.
GeoCravker
@Január: "Tehát rajta, az aláíráson és a tv. szerepléseken kívül egy hatalomra kerülésért mást is kell tenni."
+1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.