Bár a Fidesznek látszólag jól jött volna, ha megosztott marad a baloldali ellenzék, a párt politikusai állítják, hogy csodálkoztak volna, ha nem lett volna összefogás. Az egyéni jelöltjeiknek ugyan okozhat problémát a baloldali egység, de annak örülnek, hogy Gyurcsány is bekerült a szövetségbe. Így elég lesz annyit mondani, amit már másfél éve kitaláltak: együtt tették tönkre az országot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
A kérdés az vajon ki okozott nagyobb kárt az országnak Gyurcsány vagy Orbán?Amíg Gyurcsánynak besegített egy világméretű gazdasági válság ,addig Orbáni gazdaság politika hihetetlen mélységbe taszította az országot.Amíg a világ kezdett magára találni mi egyre mélyebbre süllyedtünk.Miközben a szabadság harcunkat vívtuk a nem létező ellenség ellen újra a három millió koldus országa lettünk.Amíg Gyurcsány gazdagon lett miniszterelnök addig Orbán miniszterelnökként gazdagodott meg és gazdagította a seggnyalóit ,amíg Fecó elismerte,hogy hazudott a szeretett vezető folyamatosan azt teszi csak az istenért el nem ismerné.Ne nagyon örüljenek mert Gyurcsány még mindig különb ember és politikus mint Orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Szerintem meg számoljon a FIDESZ. Mi csak szavazzunk és figyeljünk a csalásokra. Jól jön az a végelszámolásnál. lefogadom, hogy Orbánnak visszajöttek a rémálmai. :) és lihegett eleget. Már büdös a szája.
rugacs
@kiskutyauto: Sőt, ezt főleg a hülyék látják...!! Viszonyítási alapodnak ki az etalonja?
Vizual
@kiskutyauto: Azért nem minden hülye látja...:)
joopapa
@silber13: Visszagyütt a entero!!! Csak most modernyo néven nyomul és imádja a fityeszt és vityát!!!
silber13
@joopapa: Hát Istenem! Ha egyszer szereti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.