Bárki joggal háborodhat fel, ironizálhat, gúnyolódhat, vagy röhöghet azon, hogy az MSZP kettészakadása, Bajnai Gordon pártalapítása, az LMP hasadása és az egész végtelen ellenzéki hacacáré arra volt jó, hogy a végén visszatérjen Gyurcsány Ferenc, és az összes régi arc egy listán induljon újra. Bárki a világon, kivéve természetesen a magyar közsszolgálati média hírműsorait. Az, hogy nem kiegyensúlyozottak, sőt inkább a kormány fényesen csillogó segglyukának karbantartói, nem valami friss hír. De ez az egészen elképesztő blokk, amit a balos lista internetes fogadtatásáról összevágtak, tényleg hihetetlenre sikerült. És hála istennek tele van a cinkes posztjaimról készült vágóképekkel.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem nézem őket, mert utálom, mást nem tudnak szajkózni, mint a bukott baloldal, -holott ők eggyel többször buktak, Gyurcsány-Bajnai tették tönkre az országot, holott éppen most vagyunk a béka segge alatt, Magyarország jobban teljesít, természetesen a fidesz seggnyalók számára és nem is sorolom tovább.És bízodalom az úrban, lesz még -remélem nemsokára újabb bukott jobboldal, pontosabban bukott Orbán, aki úgy gondolja ő a haza, pedig csak egy diktátor a sok közül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Pálinkafőző Rézüst: @A Tündik bündije: Ha a politikát félre tesszük ebben a pár sorban, mégis, csak felcsillan a szemünk... :))
Pláne, ha azokra a szólásokra gondolunk:
...ja, mint vak koldus a tepsit!
...ja, mint maci a mézes bödönt!
Az -izomból-l valónál: - amikor egy nagy szelet dinnyét megfogni két kézzel, és bele a közepébe...:))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@bukfenc: na de @bukfenc kérem! Mindjárt én pirulok el...:)))))) de jó is az...:)))
nahát
Akinek nem tetszik az nézze az Agymosó TV híradóját!
gibgab
@Brother Louie: "Kezdjük talán azzal, hogy önmagában is perverziónak gondolom, ha egy történelmi év (1989) fölidézését a Magyar Televízió egy olyan emberre bízza, aki a kérdéses időben még érettségi előtt állt, és a politikai újságírásban azóta se jegyezte fel senki, sehol a nevét. Egyszóval annak, amit mond, eleve nincsen hitele, mert az ilyen típusú műsorokat alapjában egy ötven fölötti nemzedék nézi, ha nézi. Dupla perverzió, hogy ez a becsvágyó ember – Rákay Kálmán (Philip), az Orbánnak tett személyes szolgálataiért az MTV vezérigazgató-helyettesévé emelt ember – a Szabadság tér ’89 című, 52 hetesre méretezett sorozat első részében még magánál is fiatalabb értelmiségieket faggatott, akiknek még nálánál is kevesebb személyes élményük lehetett 1989-ről, pláne magáról a Kádár-rendszerről, amelyről a műsor voltaképp szólt."

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/350504_tortenelemora?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201401

Nagyon jó! El kell olvasnod!
Brother Louie
@gibgab: igen. Jó cikk. Aczél Endrét kedvelem. Az Aczélsodronyt is a rádióban.

Ő arról ír és beszél amiben részt vett. Számomra hitelesebb mikor a keresztyéndemokrata Rétvári Bence az SZDSZ-ről ugat. Arról az SZDSZ-ről ami akkor alakult meg mikor Rétvári 8 éves volt és valamelyik sekrestyében fogta a seprűnyelet. Vagy mást.

Sok mindent adnak egy 8 éves kezébe egy sekrestye sötét szobájában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.