Vasárnap sem tudtak megegyezni Gyurcsány Ferenc ellenzéki összefogásban betöltött szerepéről – olvasható az Indexen. A hírportál arról is beszámolt, hogy kedd reggelre megszülethet a megállapodás.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Megegyeznek, nem kell ennyire izgulni :)
Vizual
@JAJMÁR: Látod, hogy aki teheti szarozza őket. Pont az INDEX ...haha.Tudhatjuk egy elcseszett előkészítés után kényszer házasság születik. És akkor mi van. Itt egy dolog a lényeg, befogjuk a szemünket, szánkat és tetszik nem teszik, ha le akarjuk váltani ezt a kurzust, ellenük kell szavazni. "Minden jó ha jó a vége !" Majd kiabálunk ha valami nem teszik.
JAJMÁR
@Vizual: Remélem mögéjük sorakozik mindenki, akar kormányváltást akar. Szerintem is ez most a lényeg, "először ezen a hídon kell átmenni", a többit majd utána elrendezik/zük :)
aborisz
Orosz ruletten ellehetne dönteni a sorrendet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.