Nem, nem az ellenzéki összefogásról mondta ezt, hanem még hat évvel ezelőtt az oroszokról és az energiafüggésról. Az MSZP végül nem paktált le az oroszokkal, Orbán Viktor igen, most mégis teljesen másként látja a helyzetet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezt mikor mondtad viki? Mert nálad két alapállapot van, pálinka után, meg gyógyszer előtt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@coyote3: Sorozatos tárgyalások voltak az EU-val, mivel bejelentették, hogy tenderezés nélkül kívánják végre hajtani, s ez ellen nem volt vétó.Másodszor, 2009-s országgyűlési határozat van rá, melyet a mai napon be is olvastak sajtótájékoztatáson.Különben nem engedély köteles ebben az esetben a kormány szerződés kötése, hanem az országgyűlési elfogadás a mérvadó, s kötelező.A kommunista Szovjetunióval volt probléma, nem a mostanival.De ha haragudna is rájuk, jelen esetben az ország érdekében tette amit tett, mert műszakilag ez a legjobb- figyelembe véve az erőmű eddigi működését-s pénzügyi szempontból a legolcsóbb,főleg, hogy nem az áramszolgáltatás árában kívánják szerepeltetni, hanem költségvetési pénzből fedezhető. Főleg, ha addig sikerül mentesíteni az országot a 8 év 16.000 milliárdos hitelétől, melynek csak a kamat terhe jelenleg 7-800 milliárd Ft.Ja , a 8 év hiteléből min. három Paksi felújítást lehetett volna fedezni. Tud valami hasonló beruházást abból a pénzből? Várom válaszát!
coyote3
@spu00: Némi zavart és csúsztatást érzek itt is, de ez ebben az ügyben-mióta egyértelművé vált a neten a seggszáj zsírdisznó 2008-as puccsos nyilatkozata- a jobboldali híveknél nem is meglepő. Az országgyűlési határozat a tárgyalások előkészítésére adott engedélyt, felhatalmazást... Az Eu pedig kategorikusan cáfolta, amit dicső kormányunk hangoztat.
De nézzük a hatalmas üzletet... Azt mondják, hogy függetlenedik a magyar energiaellátás. A tények meg azt mondják, hogy mivel az atomerőmű orosz /szovjet/ a fűtőanyaga is orosz. tehát a függés megmarad ebben az esetben. A 3000 milliárd ft további függőséget feltételez:) Ugye ez nagyjából annyi, mint amit elloptak az emberektől . Ugye ismerős az összeg a manyup esetéből. Nos ez az összeg épp egy bővítésnyi :))) Tudsz valamit ennek az összegnek a sorsáról? Nem kívánom ismételni önmagam ezügyben megtekintheted a véleményem az itteni hozzászólásokból.
Az, hogy te ezt megeszed legyen a te dolgod. De egyre azért figyelmeztetnélek a nagy hozsannázás közepette. Ezt a pénzt kamatostul te is fogod fizetni, míg a haverok gazdagodnak. Ja és még valami. Ha egyszer az A -2 esen Bécsbe mész nézd már meg mennyi szélkerék van arra...
JAJMÁR
@spu00: Te vagy a mindent elhisz... egyszeri ember :)
hetöndöe
@JAJMÁR: Bős-Nagymaros megépítését is a jobboldal akadályozta meg anno,amivel már akkor is hatalmas károkat okoztak az országnak.
JAJMÁR
@hetöndöe: 20:51 Már kezdem azt gondolni, hogy csak azért, mert nem voltak közel a gazdasági "tűzhöz". Ez a legfőbb szempont .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.