A külföldön élő magyarok karácsony előtt kapták kézhez Orbán Viktor miniszterelnök újabb levelét, amelyben a 2014-es választásokon való részévételre és az ehhez szükséges regisztrációra buzdította a kettős állampolgárokat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ha van eszük akkor nem vesznek részt a választásokon itt.
mariaberta
Úgy herdálja a pénzt, hogy az már pofátlanság.
vukkocska
Szilágyi Erzsébet egy levelet írt. Ez a grafomán meg nem tudja abbahagyni. Persze, az állambácsi pénzéből minden más. Majd megnézem, amikor partvonalra kerül, hány levelet fog írni.
tavaszi
na és?? ...na és?? mert a maszopos postaláda szemetet milyen pénzből fizette a maszop??? ma dobta be a postás. nekik hunnan a valagból van dohányuk???...de azt mondom jól tették...hogy bedobták...ezzel jár a választási kampány...és orbán is jól tette...tessenek kimenni erdélyországba és valakinek a kezébe nyomni egy gyurcsányos -maszopos szórólapot...meg lehet próbálni...itt irja valaki : ha eszük van nem szaavaznak...én meg azt mondom azért szavaznak met van eszük...
nyanya001
Én ma a területileg illetékes országgyűlési képviselőtől kaptam
egy levelet !
Drága Istenem az előttem szólónak agyzsigérzsugorodása van ?
Miről hablatyol szegényke ?
coyote3
Lopott eleget, miért nem a saját vagyonából küldözget, miért közpénzből???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.