Rendkívüli parlamenti vitanapot kezdeményez hétfőre a Paksi atomerőmű tervezett bővítéséről a Demokratikus Koalíció - jelentette be az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Vicces, hogy az nyal most Putyinnál, aki tele szájjal harsogta a rendszerváltáskor, hogy "ruszkik haza", Majd azzal kérkedett éveken át, hogy ő kergette, űzte ki Magyarországról az oroszokat. Később meg folyamatosan pejoratív értelemben moszkvázott... Röviden: jellemtelen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Turbó Pasi: Nekem agyam van sok használatban lévő sejttel. Nem kell turbózni magam - semmivel így elég tisztán látok :-))
Nil
@Turbó Pasi: más szemében a szálkát... másképp: sötét aki mondja
lajospapa
Ha kérdeztek volna "Nemzeti Konzultáción " azt mondom nem tudom, hogy jó lesz -e atomerőművet építeni. De illett volna megkérdezni. Esetleg elmondani, mért jó. Vagy nem jó. A sok millióba eddig kerülő közvetlen levelezésbe ez is befért volna. Legalább apróbetűs kérdésecskén a lap alján. Ennyibe néz bennünket tisztelt miniszterelnökünk. Zsebre dugott kézzel. Köszönjük!
Hellcat
Hiányoztak neki na...fidesz...azaz fiatal demiazértiskommunistákvagyunk szövetsége visszahozta őket...
ila51
Csak majd nehogy azt kelljen írni ! " Orbán haza hívta az oroszokat Magyarországra "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.