A fő kérdés, hogy egyáltalán kell-e Magyarországnak atomerőmű? - teszi fel a kérdést a Guruló Hordó blog szerdai bejegyzésében Vargha Péter Simon és Zsoldos István. A posztok szerzői a MOL-csoport dolgozói...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Mi ez a negatív hozzá állás drága honfiak és hon leányok. Hát úgy kell nekünk az atom erőmű mint egy falat kenyé, megmondta a szeretett vezető enélkül nincs rizsa csökkentés. Az a hír hogy ezen bukni fogunk nem igaz, mert el tudjátok képzelni hogy a nemzet ápoltja csak úgy hasra ütésszerűen bővítteti a Paksi atomerőművet, hát nem. Én megbízható fineszes fideszes forrásból tudom, hogy don vittorio a nagyobb döntések előtt el kéri vona gabika házi sámánját és az jósol neki turul csontból! A foci stadionokat mikor elkezdték fejleszteni, elkérte a sámánt a csuti maradona és azt jósolta hogy nem sokára futball világ válság fog kitörni és hazánk menti meg a világot! Tehát bízunk nemszeretet mini elnökünk bölcsességében! ÉS A JÓ ISTEN MENTSEN MEG MINKET TŐLE!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
,,(forintban: 29/kWh), ami több mint a jelenlegi nagykereskedelmi ár kétszerese."
Ez érthető,de akkor magyarázza meg nekem valaki,hogy a lákossági kW/h díjak a rezsi csökkentés előtt miért voltak ennek majdnem a kétszerese?
Azt az üzletet ki kötötte meg,anno, extra profitra,plusz a szolgáltatóknak e fölött garantált felárra?
bárzongora
Aha... Szóval baromi drága árammal fog világítani az a huszonhárommillió román, aki - legalábbis Gyurcsótány szerint - ideköltözött már itt is van.
Egyéb okosság?
Vizual
Ki tudja mi lesz 20 év múlva. Ha lesz egyáltalán választás. De az tuti, ezt Gyurcsányra fogják majd.
human
Októberben már energiát is termelt az a kísérleti fúziós erőmű, aminek fejlesztésében magyar tudósok is részt vesznek.
A fúziós erőmű előnyei:
- nem bocsát ki környezetszennyező anyagot
- baleset esetén is ártalmatlan a környezetre
- csak egyes szerkezeti elemei lesznek enyhén radioaktívak pár évtizedre
- tüzelőanyaga gyakorlatilag kifogyhatatlan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.