Először a kormány, utána a parlament tárgyalja a Moszkvában aláírt szerződést, amely a paksi atomerőmű bővítéséről szól. A hitel kedvező, és nem borítja az államadósságot. Jövő szerdán tárgyalja a kormány a paksi erőmű megújításáról szóló orosz–magyar nemzetközi megállapodást – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár és Giró-Szász András kormányszóvivő. Az államtitkár szerint miután a kabinet megtárgyalta a szerződést, az azt követő héten az Országgyűlés elé terjeszti jóváhagyásra. Az elkövetkező évtizedekben is a paksi erőművel érhető el a legolcsóbb áram – mondta Lázár János, hozzátéve, hogy a bővítéssel Magyarország növelni fogja energiafüggetlenségét. Azt is mondta a Portfólió szerint, hogy az oroszok addig szállíthatnak fűtőanyagot az erőműbe, amíg a használtat el is szállítják onnan.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A Fidesz világképében az egyszerűség a leginkább nyűgöző. Ha Oroszország nem velük üzletel, akkor Putyin pincsijei hemzsegnek Európában, az ország antidemokratikus, Putyin diktátor, Csajkovszkij perverz állat és Dosztojevszkij rossz író, ha viszont beengedik őket az akolba melegedni, Putyin azonnal jelentős államférfi lesz, Oroszország a demokrácia bölcsője, Szibéria pedig természeti csoda. Nincs átmenet, nincsenek árnyalatok, hogy most kicsit ez, vagy kicsit az; egyetlen világ egy rohadt nagy fehér vagy fekete kocka a fejükben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ammán biztos! Hány milliárdárt árulták el a hazát?! Miféle lény az, aki kiárulja, és veszélybe taszítja az országot egy pár milliárdárt?! Jó üzlet? Remélem, az elszámoltatásnál ez is vastagon számítani fog! Remélem, kibéreltétek Recsket életfogytiglanra! Bár én a "Talpuk alatt fütyül a szél" c. műsort jobban díjaznám! Mocskos hazaárulók!!!
F_Viktor
@összefogás: Látják az áprilisi vereséget, s most kicsit átgondolatlanul, de mindent akarnak kaszálni.
Nil
Ezek szerint Lázár zsebe fog megtelni.
nezelodo
Hát Te Jankó, én már nem is tudom, mit higgyek el nektek! Egyszer hazaáruló, aki üzletet kötne velük, hiszen a "Viktor zavarta őket haza", most meg összeborul velük az országmentőnk. Lehet, hogy csak a dohányt akarja tőlük, aztán megint "konyec tovaris" lesz"? Számolgatok, hány éves is lesz a géniuszunk mire kiénekli belőlük a 3000 milliárdot? Te jó ég, meddig akar ez élni?!!!
mariaberta
Na ha ezt a "bomba üzletet" a Gyurcsány-Bajnai, vagy egyáltalán a baloldal hozta volna össze, már Orbán parancsára el is ítélték volna őket, hiszen a Sukorói beruházásról csak terv volt, ami nem valósult meg, mégis akkora cirkuszt csináltak belőle, hogy tönkre teszik az országot.
És most ez a kormány, pontosabban Orbán bombaüzlete, óriási kölcsönnel, amit majd elég lesz kinyögni, ha egyáltalán kinyögjük. De biztosan lesz rá mód, csak várjuk ki a végét. Vajon mit fognak megvédeni tőlünk?
Obuda
föleg ha le lehet belöle nyulni!! nem vagytok ti ártatlanok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.