Erősnek tűnhet a címben szereplő kijelentés, és valóban „erős” is az, ami történt. Ugyanis mialatt a demokratikus ellenzék a kormányváltó összefogás megteremtésén munkálkodott, (és a hazai sajtó erre koncentrált) Orbán Viktor szép csendben mindenfajta megvitatás, vagy parlamenti felhatalmazás nélkül 30 évre eladósította Magyarországot! Egyes számítások szerint minden magyar családnak 775 ezret kell majd kipengetnie, ha tartani tudják a keretet. Bár olyan beruházás még nem volt ebben a kategóriában, mely nem lépte túl az előzetes kalkulációkat. Így a családonkénti 1 milla a valószínűbb. ...egy ilyen „zsíros” üzlet, mely ekkora összegekkel és ilyen hosszú ideig lehet az állam vezetőinek kezében (már persze ha nyernek áprilisban, amit biztosra vesznek) hihetetlenül szerteágazó lehetőségeket nyújthat a mutyikra, stiklikre és egyéb lecsípésekre. Gondoljunk csak bele, hány ezer módon tudnak a 3000 milliárdból maguknak leszedegetni a Fideszesek. Bedolgozó cégek, Közgép, egyéb...

Forrás: democrat.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemzeti_nyugdíjas
@nahát: Sorold már fel azt is amit a köcsög fidesznek köszönhetünk.
nahát
@nemzeti_nyugdíjas: a legfontosabb, hogy a köcsög maszop már csak messziről ugatják a politikát! :) -- a te stílusdban fogalmazva.
silber13
@nahát:7:28-ra : Vedd szépen be a dilibogyóidat, ( bár neked oly mindegy!) és csitulj el szépen.Milyen 11000 milliárdról nyivákolsz, te kis zseni?:-))))
nahát
@silber13: Egy szelektív emlékezetkieséses maszopnyiknak nincs értelme elmagyarázni! :)
silber13
@nahát: Olyan aranyos vagy mikor ilyeneket böfizel! :-))))
nemzeti_nyugdíjas
"nahát" úgy látja, hogy az autópályán minden hülye szembe megy vele. Nem veszi észre, hogy a szembejövők a normálisak. Ő még is szélmalomharcot vív az okosabbakkal. Van ilyen, de majd választások után rájön, hiába erőszakoskodott. A fidesznek takarodni kell, és takarodni is fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.