Hétméteres oszlopon egy szelíd Gábriel arkangyal, fölötte a náci birodalmi sas, a német megszállásra emlékeztető szobor kerül a Szabadság térre, a szovjet emlékművel szembe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az egész " kompozició egy zagyvaság! Az az angyal olyan, mintha köszöntené a birodalmi sas eljövetelét, ergo pont az ellenkezőjét jelenti, mint amiről dadognak! És mi az a 13 oszlop? Tán nem a 13 aradi vértanú lenne? Bár némely állami pénz megkaparintásához, esetleg néhány díjacskához elegendő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem ertem miert kell a naci megszallasnak emlekmuvet allitani? Ezt fekete napkent kellene tanitani, nem pedig emlekmuvel dicsoiteni. Ennyi erovel a tatarjarasnak, vagy a torok fosztogatosknak is allithatnak "emlekmuvet". Idiotak.
szaboria1
Sajnos a történelem ismétli ön magát. Mátyás királyt is már csak jó királykánt és igazságosnak ismerhetjük, pedig ez sem volt így igaz.
silber13
Kinek az elborult agyában született ez a baromság??
silber13
Az egész " kompozició egy zagyvaság! Az az angyal olyan, mintha köszöntené a birodalmi sas eljövetelét, ergo pont az ellenkezőjét jelenti, mint amiről dadognak! És mi az a 13 oszlop? Tán nem a 13 aradi vértanú lenne? Bár némely állami pénz megkaparintásához, esetleg néhány díjacskához elegendő!
Mobil123
Ja ?!! És mennyibe fog ez Nekünk kerülni ténylegesen???Mert az igen "tisztelt művészek" nagyon rá vannak cuppanva!!
silber13
@Mobil123: Na hallod! Zsíros állami megrendelés van készülőben, pénz nem számít! Igaz a jóízlés sem! Remélem Tömjén Zsótiék felszenteltetik! És akkor az egyház áldását adja a német megszállás emlékére.
Mobil123
@silber13: Hát van egy sanda gyanúm hogy a sas és az angyal már elkészült rég, és az előleg is kifizetésre került a " műre ". Ez már csak olyan tátogás a nagyérdeműnek . A márc.19-én meg lesz a felszentelés is .
silber13
@Mobil123: Az bizony nagyon is lehetséges! Nem baj, a kinézet alapján elmondható, hogy lesz egy világháébprús német emlékművünk.
Mobil123
@silber13: Na igen mert ez az emlékmű fontos és annyira kell. Azért gondolom hogy már kész a mű mert akár hogy is de a látványtervet elnézvén nem lehet csak úgy két hónap alatt megcsinálni . Azt sem gondolom hogy valami nagyon szutyok anyagból csinálnák meg. (persze nem pl. a Nagyharsányi bányából fogják vinni mondjuk az angyalhoz a követ . ) De ha igen akkor is csak meg kell csinálni azért rendesen és az idő szorít. Na meg ott az alkotás alapja amit csak nem akarnak hogy az első szelecske elvigye (bár a fene tudja itt már , lehet hogy kizárólag a pénzre hajtás van) Lehet hogy alumíniumból lesz?? Na de tök mindegy attól még ronda . (és újra megnéztem és nagyon ronda!!)
POBOTHNK
"Léptékében az angyal mérete legyőzhetetlennek tűnik a sashoz képest. A léptékváltást a szobrászat az egyiptomi kultúra óta előszeretettel használja. Jelezni kell, hogy 'kivel' vagyunk, az adott helyzetben ki a jó és ki a rossz."

Birodalmi sas, bronz feketére patinázva, kb. 4,5 m fesztáv
Gábriel arkangyal, Magyarország szimbóluma, 3,7m

Hm...
coni
Már nem tudnak mit kitalálni, hogy még néhány Milliárdot kifizessenek a haveroknak. Mégis ki fogja leellenőrizni, hogy mennyi anyag van Gábriel szárnyában?

Valakinek volt egy elfekvő birodalmi sasa még nagyszülőktől és eladta Orbánnak.
Finkelstein meg legyártotta hozzá az elméletet hogy mi voltunk a megszállottak, szó sem volt szövetségről. Ki emlékszik már rá?

Ugyanez Paks is. 3 éve szervezik Rothschilddal meg Putyinnal a 3000 Mrd-ot, most gyártottak hozzá egy elméletet, hogy rezsi harcban állunk az egész világgal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.