Hétméteres oszlopon egy szelíd Gábriel arkangyal, fölötte a náci birodalmi sas, a német megszállásra emlékeztető szobor kerül a Szabadság térre, a szovjet emlékművel szembe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az egész " kompozició egy zagyvaság! Az az angyal olyan, mintha köszöntené a birodalmi sas eljövetelét, ergo pont az ellenkezőjét jelenti, mint amiről dadognak! És mi az a 13 oszlop? Tán nem a 13 aradi vértanú lenne? Bár némely állami pénz megkaparintásához, esetleg néhány díjacskához elegendő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@silber13: Na igen mert ez az emlékmű fontos és annyira kell. Azért gondolom hogy már kész a mű mert akár hogy is de a látványtervet elnézvén nem lehet csak úgy két hónap alatt megcsinálni . Azt sem gondolom hogy valami nagyon szutyok anyagból csinálnák meg. (persze nem pl. a Nagyharsányi bányából fogják vinni mondjuk az angyalhoz a követ . ) De ha igen akkor is csak meg kell csinálni azért rendesen és az idő szorít. Na meg ott az alkotás alapja amit csak nem akarnak hogy az első szelecske elvigye (bár a fene tudja itt már , lehet hogy kizárólag a pénzre hajtás van) Lehet hogy alumíniumból lesz?? Na de tök mindegy attól még ronda . (és újra megnéztem és nagyon ronda!!)
POBOTHNK
"Léptékében az angyal mérete legyőzhetetlennek tűnik a sashoz képest. A léptékváltást a szobrászat az egyiptomi kultúra óta előszeretettel használja. Jelezni kell, hogy 'kivel' vagyunk, az adott helyzetben ki a jó és ki a rossz."

Birodalmi sas, bronz feketére patinázva, kb. 4,5 m fesztáv
Gábriel arkangyal, Magyarország szimbóluma, 3,7m

Hm...
coni
Már nem tudnak mit kitalálni, hogy még néhány Milliárdot kifizessenek a haveroknak. Mégis ki fogja leellenőrizni, hogy mennyi anyag van Gábriel szárnyában?

Valakinek volt egy elfekvő birodalmi sasa még nagyszülőktől és eladta Orbánnak.
Finkelstein meg legyártotta hozzá az elméletet hogy mi voltunk a megszállottak, szó sem volt szövetségről. Ki emlékszik már rá?

Ugyanez Paks is. 3 éve szervezik Rothschilddal meg Putyinnal a 3000 Mrd-ot, most gyártottak hozzá egy elméletet, hogy rezsi harcban állunk az egész világgal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.