Az LMP társelnöke szerint az ellenzéki párt nemcsak bekerülhet a parlamentbe a tavaszi országgyűlési választáson, de akár 10 százalékos eredményt is elérhet. Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában a közös listát állító baloldali pártok összefogásáról azt mondta, „újra összeálltak azok, akik 2010-ben egyszer már Orbán Viktor kezére játszották az országot”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Én már megint másképpen látom ezt a dolgot. Is ! Azok segítették az Orbán kormányt hatalomra akiket maga az Orbáni polgári körök hívtak létre. Ilyen a jobbik, az LMP és még van pár elszabadult értelmiséginek nevezett.
Nem kétlem, hogy sok MSZP - s hiba is segítette ezeket. Az már csak röhej szerintem,
hogy az LMP-ből is a fele elment. Majd április 6 után menni fog a Juhász Páter. Borítékolom.
Tőle csak több lesz akkor a bal oldal.
Nil
10%? Szerintem be se kerülnek. Botrány botrány hátán. Egyszemélyes vezetés. Zöld? Hát lehet. De nekem ők ne mondják meg a tutit. A világ sokszínű és ettől lehetne szép - ha hagynák.
nyanya001
Schiffer jobb ha hallgat !
Alaposan leszerepelt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.