A környezetvédelmi főfelügyelőség főigazgatója után újabb, Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter által kinevezett vezetőről derülhet ki, hogy nincs minden rendben a diplomája körül – tudta meg a Blikk.

A lap szerint Veress Balázs, az Aggteleki Nemzeti Park igazgatója ugyanis úgy szerzett szakmérnöki szakosított oklevelet a Veszprémi Egyetem (ma már Pannon Egyetem) Georgikon karán 2002-ben, hogy az alapdiplomáját egy államilag el nem ismert egyetemen, a Miskolci Bölcsész Egyesületnél szerezte.

Nem érvényes a diploma, mivel a szakmérnöki képzés alapfeltétele a megfelelő felsőfokú végzettség – mondta a Blikknek Bazsa György egyetemi tanár, aki hozzátette, hogy a felsőoktatási törvény első mellékletében vannak felsorolva az államilag elismert felsőoktatási intézmények, a Miskolci Bölcsész Egyesület pedig soha nem szerepelt ott.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
@bretagne: ezért van az, hogy a magánszektorban a felvételi interjú felénél átváltanak a megjelölt nyelvre és folytatják a beszélgetést. Ott kiderül mit tud az ember és mit nem.

És valóban leszarják a papírt.

A 900 ezer eltartott köztisztviselőnél pedig bemutatják a megvett papírt a "tudásról" mert a büdös életben nem ellenőrzi senki a tudást.

Mint az elmúlt hónapokban kiderült ez a rendőrségnél, a katasztrófavédelemnél, a környezetvédelmi tárcánál és a többi.

Engem nem az zavar, hogy valaki buta és nem tud máshol munkát találni csak egy államilag fenntartott intézménynél, de legalább ne tegye el hónapokon keresztül a nem létező nyelvtudásáért a pótlékát, a nem létező tudása miatt megkapott magasabb osztályvezetői állást a szolgálati autóval meg a többi juttatással.

Elégedjen meg azzal, hogy 1200 magánszférában dolgozó ember eltartja ezeket az élősködő szar alakokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igor Herceg
Balázs, Balázs! Látod, ha megveszed tőlünk a Soproni Erdészeti és Faipari Egyetem diplomáját, potom 300 ezerért és a diplomamunkát további százért, nem lennél ekkora bajban! De Neked elveid voltak!
rézfánfütyülős
Van olyan ismert (volt )tanítványom, akire nem vagyok büszke pedig kettő valós diplomája van!
Emberként viszont csődöt mondott :(
Az oklevél csak egy kemény fedeles papír, ami nem jelenti egyben azt, hogy aki kapta valójában megérdemelte a tudásával.
Senara
Igaz hazafi , mente a kedvenc viselete , tehát mindent tud Aggteleki Nemzeti Park igazgatójaként , pártunk iránymutatása alapján kiváló munkát fog végezni . :-(
nezelodo
"Boszi27
@Boszi27: Beugrott már. Csurka mondta, hogy a szaktudás bolsevista trükk csupán. Sokan híjján vannak ennek a trükknek."

Csurkának nem is kellett trükközni, elég volt neki, hogy testi lelki jó barátja volt Aczél György. Meg is pecsételte a kultúrkomisszár a barátságot egy kastély adományozásával Pista bácsinak. Aztán elment a Gyuri bá' is Pista bátyánk meg annyira elszomorodott, hogy nem is igen írogatott utána drámákat.
Boszi27
@verőce21: Mikor dolgoztál No-ban, ill. Ausztriában tervezőként, mert mostanában az első lépés telefonos, vagy skype-os német nyelvű interjú. Lehet, hogy betanított munkánál nem ez van, de mérnöki poziban mindenképpen. Ugyanez itthon is a versenyszférában. Úgyhogy a megvásárolt nyelvvizsga ezeken a területeken nem sokat ér.
verőce21
@Boszi27: (18:29) Az több, mint 20 éve volt és ők jöttek el értem, ill néhányunkért!
Egy éttermi ebéd mellett volt a "felvételi beszélgetés", de végül csak engem választottak. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.