Az Átlátszó.hu addig kérte az MTVA és beszállítói között 2011-ben és 2012-ben létrejött szerződéseket, míg meg nem kapta őket – írja az Index.

Egy percet 6 540 000 forint + áfáért gyártott le Kálomista Gábor cége. A Mega Film Kiadó Kft. vállalta, hogy egy percnyi Déli harangszó – Alkotmány aláírás című műsort gyárt le.

Nézze meg a művet a fenti videón, ha már az Ön adójából is költöttek rá!

Frissítés (2014. január 30.) – Kálomista Gábor és a Mega Film Kft. helyreigazítási kérelmet, valamint 1 millió forintos kártérítést követel a Propellertől. A helyreigazítást nem áll módunkban teljesíteni, a kártérítést pedig megalapozatlannak, a hír tükrében különösen nevetségesnek tartjuk. A Kálomista cége és az MTVA között köttetett szerződésben egyértelműen az szerepel, hogy 1 db produkcióra szólt a megbízás, aminek a hossza 1 perc, az ára pedig 6,540 millió Ft+Áfa. Nem állítanak mást a fenti sorok sem.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Gyurcsány Ferenc megmondta: meg fogja szüntetni ezt a szarfészket. Borbás Marcsival meg Rákay "belekurvaanyázokakameraközepébe" Filippel együtt.

Nem lesz Marslakókcskák meg pulikutyás országjárás egymilliárd forintért hétvégenként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Manhattan: Mert megalkuvó vagy! Nem viszed majd sokra!!!
modera
@Desischado: Az országért ők teszik a legtöbbet eddig, én nem 4 éve élek ezen a szinten, hanem már nagyon régóta, kormánytól függetlenül. Nem ismersz, ne ítélj, mert a valóságban nagyon meglepődnél.
szablyafűrész
Azért az túlzás, hogy "aláírt" !"Alárajzolt" a helyes ( pardon: a hejes ) megfogalmazás...
Pálinkafőző Rézüst
@modera: nemcsak medencéd, de még fürdőgatyód sincs...:)))))))
bakegya
Sokan nem véssük naponta többször a dr-t,de ide ide fért volna-
Más amióta a Kálomista lemondatta a képviselőtestületünkkel a polgármesterünk,minden facér teleknek,háznak,villának,de még kikötőnek is akadt új tulajdonosa,használója!Nagyba játszanak ezek-Balaton tv kell csak nézni-sok sok mindenre fény derülhet,a rongyrázó félműveltek társaságában.
modera
@Pálinkafőző Rézüst: Te meg lombikban születtél, szóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.