Ha a Jobbik kormányra kerül, az áprilisi választások után kormányzati programjának három fő pontját a megélhetés, a rend és az elszámoltatás jelenti majd - mondta vasárnap Londonban Vona Gábor. A Jobbik-rendezvényre érkezőket ellentüntetők több száz fős csoportja várta. Az ellentüntetőket és a Jobbik-gyűlés résztvevőit rendőrsorfal és fémkordon választotta el egymástól, majd a rendőrség teljesen lezárta a Holborn metróállomást.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Ha a Jobbik kormányra kerül, az áprilisi választások után kormányzati programjának három fő pontját a megélhetés, a rend és az elszámoltatás jelenti majd" - mondta vasárnap Londonban Vona Gábor.

Két hét alatt megint rend lesz vona testvér?
Orsós Rodrigó
@Dr. Felipe: Két hetet a rablóból lett pandúr, vagyis az olajos Pintér ígért!
kkalman
És néhány konkrétum? Hogyan? Mikor? Mennyi idő alatt? Stb, stb, stb.
Eddig sehol egy kézzelfogható, értelmezhető program. Igaz, 2010-ben a fitymaszéknak sem volt, most sincs, mégis 2/3-uk lett.
Az Unióból való kilépés pedig nettó baromság. Mondom ezt úgy, hogy anno nem szavaztam a belépésre. Most sem vagyok híve ennek a nagy összeborulásnak,de a lehetőségeket felmérve, nem látok más alternatívát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.