Ma délután londoni magyarok meghívására beszédet mond Vona Gábor a brit fővárosban. Antifasiszták ezt akár erőszakkal is meg akarják akadályozni. Vona nem hátrál, sőt kijelentette, kint élő lengyelek már jelezték, hogy megvédik, ha kell.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Csak a Kensington Gardens, Greenwich, meg a Lower Thames Street környékére ne menj Gabi, mert ezek a helyek London számmora legszebb részei, így nem akarom, hogy szétdarálják miattad...
:-)
Nil
Talán ideje lenne hogy az eu megfogalmazza mit is jelent a szólásszabadság. Mert nem azt hogy bárki bármit mondhat. Hanem azt, hogy csak olyat mondok, ami ha velem történik - el tudom fogadni. Hiszen bármikor ki lehet találni bármilyen okból bármilyen megkülönböztetést - pl ha barna a szemed nem mehetsz az utca napos oldalán. Ha szőke vagy nem vásárolhatsz csak a kijelölt üzletekben, és nem utazhatsz tömegközlekedési járműveken - folytassam?
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Ilyen hülyeségeket azonban nem találnak ki és remélem nem is fognak.
De ha munka helyett bűnöző vagy életvitelszerűen, akkor azt sehol a világon nem fogják komálni.
Nil
@Meine Ehre heisst Treue: dehogynem- a politikusokat mindenhol díjazzák pedig egyik sem dolgozik meg a jóllétéért - hazudnak a népnek és lopnak. Mindegyik. És emberek halnak meg miattuk tehát gyilkosok is. Életvitelszerűen.
A példák direkt voltak extrémek - de pl amit a hajléktalanokkal tettek az ebbe a kategóriába tartozik. És nem mindegyik hajléktalan koszos alkoholista- vagyis beteg aki közterületen él. Van aki onnan jár dolgozni- mindennap. A szerencsétlenbe pedig nem belerúgni kell.
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Igazad van, viszont egy jól öltözött, elegáns, kulturáltan beszélő politikus egészen más a köznép szemében, mint egy (finom leszek) a társadalom perifériáján élő színesfém orientált figura, ami nagy íveben kerüli a munkát, köp az együttélés szabályaira és nem tartja tiszteletben a magántulajdont. (Tudom, vannak kivételek.) Sajnos. A jó az lenne, ha mindkettőt egy kalap alá vennék az emberek, mert mindkettő közönséges kártevő és tudjuk jól mit érdemel a kártevő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.