Az Origo arról ír, hogy noha Fidesz plakátot még nem lehet látni az utcákon, a CÖF már teleszórta az országot.

Az nem egyértelmű, hogy van-e együttműködés a párt és a civil szervezet között, de az valószínűleg soha nem fog kiderülni, honnan volt pénz a kampányra – olvasható a lap cikkében.

A CÖF-öt 2009-ben alapították, és először akkor kaptak országos figyelmet, amikor 2012 elején békemenetet szerveztek Orbán Viktor támogatására.

Tagjaik a legújabb akcióikról is azt állítják, hogy azokat tagjaik inspirálták, kezdeményezték. Az Origo azonban kiemeli, hogy nyilvánvaló, az üzeneteik egyeznek a Fidesz mondanivalójával.

A kormánypártoknak hajthat hasznot a szervezet legújabb, a baloldali vezetőket egy bohóc társaságában bűnözőként feltüntető plakátja is. Megkérdezték Csizmadia Lászlót, a CÖF elnökét arról, hogy megjelenés előtt egyeztették-e ezeket a plakátokat a Fidesszel, mire ő azt mondta, hogy "pártszinten" nem volt egyeztetés, de a bohócos koncepciót készen kapták valakitől.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@tavaszi: Ezt a Fidesz rizsát be szopod?
Unoka tesódat mért nem előbb operálják, ja az ért mert jön a választás és csurgatunk egy kis pénzt az égéségügybe.
Kend a hajadra 3-% alatti hiányt mikkor 4 millió létminimum élők vannak az országban.
0-% infláció?
Álmodozol 30-40 % emelkedett 1 év alatt az élelmiszerek ára.
Hol élsz zacskóban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@Boszi27: semmiképpen nem hazugozlak le..de ha már itt tartunk a MANYU pénz senkitől nincs elvéve magát a kezelő pénztárakat szüntették meg hogy amikor majd szükséged lesz a MANYU-ra akkor ne ess pofára hogy ...hoppá csak ennyi...mert nem volt mögötte államigarancia ...az eddigi MANYU -pénz most az állambácsit segiti ki..és az utolsó fillérig megfogod kapni...de ezt annyiszor elmondták...és látod te is ezt kérded: hol a 3000 milliáárd...az utolsó fillérig megkapják azok akiknek volt ,amikor szükségüklesz rá Te most azt hiszed??? de komolyan,hogy volt példul 1 millád Manyuban...és a pénztárat megszüntetve most Neked nincs 1Millád??? te ezt komolyan gondolod?? ha ez igy van ..az eszem megáll ,ez nem más mint tájékozattlanság . Van fogalmad hogy a MANYU-pénztárak alkalmazottai micsoda pénzt tettek el ? a te pénzedből kezelés , infrastruktura..és istentudja milyen cimen !!! százalékokat barátom...de nem ám 1-2 ...4-8 %-ig volt aki 14 % -érte kezelte a Manyudat...az állami nyugdijintézet !!ezrelékekér " teszi . ugyan ezt. A MANYU a pénzedet tudtod nélkül papirokba fektete...és igy ha szarul megy valami széttárta volna a kezét "szori" ...tévedtem...és persskedhettél volna . engem is kerestek anno Manyuba lépjek be...ugy hajtottam el mint a macskát szarni...hát ennyi...semmiképpen nem tekintelek hazugnak...tájékozattlan voltál Manyubol...(nekem is nem rég mondta egy nyugdijintézeti fazon)
tavaszi
@öcsi55: nézd egy idő után az ember ugy van ezzel az ilyen véleménnyel...hogy ám legyen, élj akkor abban a tudatban,hogy ez a kormány csak azért van hogy ...öcsi55-el kibasszon...és megalázzon...és megszivasson. állj a baloldal eleve zakkant milliárdosék szózuhataga alá...és bizz őbennük. ...apám mondta anno: ífiam, vedd tudomásul vannak emberek akiknek mindég a meglévő élet a szar...és akiknek a fejét ha az asztal fölé akarod huzni...nem engedik...csak lefele huzzák...most kezdejem citálni a londoni elemzőt...?? a délkoreai befektetőt...?? ketdejem magyarázni a gazdasági növekedést?? magyarázza a fene...megsugom...ha valaha ballib-komcsi kormány lesz az országban neked akkor is lesz szikozodni valód...tégy ,,,,és élj belátásod szerint,
tavaszi
@szaboria1: riska tej 1.5 % 209 Ft fél kiló rozslángos 220 Ft ma vettem ...vidékről irom a sorokat ...szupermarketban minden drágább tee...csak van pár cucc ami mézesmadzagként bevonz. ...nagy ivben elkerülöm a supermarketet.
szaboria1
@tavaszi: Ja te a vizezett tejet szereted. Akkor viszont túl drágán veszed. Nem kenyerem a mézesmadzagozás de én tisztában vagyok az árak növekedésével. Nem lenne elég a karakterem arra, hogy felsoroljam minek ment fel az ára.
Boszi27
@tavaszi: Most ott tartunk, hogy az eszed megáll, mert azt lenyúlta az állam. arról volt szó, hogy aki önként nem megy az államiba, az majd onnan nem kap nyugdíjat. Így önként (ezt én zsarolásnak nevezem) elhagytuk jó páran a Magán Nyugdíj Pénztárat. Azt mindenki tudta, hogy a pénzt befektetik, volt amelyik tönkre is ment, de általában fizettek hozamot a kilépéskor. Te azt gondoltad hogy széfekben őrizgetik és a biztonsági őrök néha megkavargatják, hogy össze ne penészedjen? Az már rég volt, hogy a bankok csak őrizgették a pénzt, kb a vándorkereskedők idejében, amikor a rablások miatt nem vitték magukkal a teljes vagyonukat. Akkor sem ingyen őrizték. A pénzintézetek így működnek, mivel nem segélyszervezet. A bankok is befektetik a betéteket, hogy ezt mekkora haszonnal teszik? Amekkorával bírják.Persze az állam gazdaságpolitikája az MNB-n keresztül ezt szabályozza, pl előírja a kötelező tartalékrátát, nem törvényileg, mint a jelenlegi kormány csinálja. Jut eszembe, arról is volt szó, hogy a magánnyugdíj pénzek egyéni számlákra kerülnek, és a befizetések arányában kap mindenki nyugdíjat. Na hát egyéni számla nincs, bekerült a pénz a közösbe. Ki tudja már kinek mennyi pénze volt. A belépés kötelező volt, azt hiszem 40, vagy 45 év felettieknek nem. Ennyit a MNYP-ról.
öcsi55
@tavaszi: Az én köpönyegem kívül és belül is egy színű.Mindig is baloldali gondolkodású .ember voltam.'998-as választásokon nem mi győztünk,de úgy voltam vele,hogy most fiatal tanult emberek veszik át a kormányzást majd ők megmutatják,kisöprik a régi dolgokat,rendet raknak felvirágoztatják az országot.Sajnos nem ez történt, a jobboldal helyzetbe hozásán kívül és a saját meggazdagodásukon kívül nem foglalkoztak semmivel.Hálából még azt is kjnyírták aki hatalomra segítette őket,lásd a kisgazdák.2010-ben aztán megkapták az olyan nagyon áhított totális hatalmat amivel élni nem ,csak vissza élni tudtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.