A holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából megemlékezést tartanak a Holokauszt Emlékközpontnál, ahol Rétvári Bence államtitkár képviseli a kormányt. Az Origo tudósítói szerint Rétvári beszéde után Gulyás Márton színházi rendező kiment a színpadhoz, és arra kérte a magyar kormányt, hogy ne állítsák fel a német megszállás emlékművét, mert az örténelemhamisító.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A balosok nem rohamoztak tévészéházat,nem gyújtottak fel autókat,nem dúlták fel Budapestet és nem vertek rendőröket,csupán halkan kértek valamit,lehet hogy éppen ez a baj?
Mert az idióta hatalommániások csupán a pofánverésből értenek de ugye ez a stílus a jobboldal sajátja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopatika
@tavaszi: Az a tömeg/helyenként csürhe/, amiről és nem akiről, beszélsz az ellen a könnygáz használata egy egyszerű eszköz. Az a társaság minden kultúráltnak mondható dolgon túltett. A szemkilövéssel meg az a helyzet, hogy egy szerencsétlen eset, ami a feladat végrehajtása közben sajnos elöfordult.Ha ,neagy úristen, most keményebben ellen álnának egy esetleges oszlató felszólításnak, a mostani hatalom erői sokkal komolyabb eszközöket alkalmazna.A kötéllel meg a baloldalon nem fenyegetőztek, csak ti találtátok ki. De a Kövér többször is ajánlotta azoknak, akik nem értenek vele egyet.
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: @kopatika: "Éles lőszerrel lövetett volna a tüntetőkre a fideszes Nyitray András 2006-ban! "
www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE
Halszem
Azért szomorú, hogy ennyire alacsony IQ-val is államtitkár lehet valaki ennél a rezsimnél!
Pálinkafőző Rézüst
@Halszem: hiszen pontosan ez a cél! Bábok kellenek a bábjátékosnak, nem emberek.
Fradigege
Egyébként kellene látni, hogy Orbán Viktórkánk zsidó cigány. Vitézy Dávidka apukájának(Vitézy Laci) első felesége Sipos Katalin, aki Sipos Erzsébetneknek a testvére, Viktórka anyukája. Vitézy Zsófia(most Lánchíd rádiózik) az első házasságból Dávidka féltestvére. Az "-os"-ra végződő nevek(Kabos, Bakos, Szabados, Gondos, Babos, Sipos, Soros...stb.) általában magyarosított zsidó nevek. Tehát OV anyukáján keresztül zsidó. Fater pedig orsósvérű. Kemény a szemőldöke. De látni az arcán a mimikákat, vonásokat, grimaszt. Hogy mindkét részről van genetikai állomány rendesen. Végülis ázsiai OV is. Csak nem az Urálon túlról, hanem India és a Közel-keleti régióból való.
Fradigege
A gyerekek is zsidó neveket kaptak. Ráhel, Sára,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.