A holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából megemlékezést tartanak a Holokauszt Emlékközpontnál, ahol Rétvári Bence államtitkár képviseli a kormányt. Az Origo tudósítói szerint Rétvári beszéde után Gulyás Márton színházi rendező kiment a színpadhoz, és arra kérte a magyar kormányt, hogy ne állítsák fel a német megszállás emlékművét, mert az örténelemhamisító.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A balosok nem rohamoztak tévészéházat,nem gyújtottak fel autókat,nem dúlták fel Budapestet és nem vertek rendőröket,csupán halkan kértek valamit,lehet hogy éppen ez a baj?
Mert az idióta hatalommániások csupán a pofánverésből értenek de ugye ez a stílus a jobboldal sajátja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Turbó Pasi
@bárzongora: Az. Ballibbant kultúra. :-D
Pálinkafőző Rézüst
Nem kiabált be! Nagyon higgadtan kérdezett a Bencustól, mire az szokás szerint telerakta a jó érzékkel, és már rutinból felrakott liberóját...:)
hetöndöe
A balosok nem rohamoztak tévészéházat,nem gyújtottak fel autókat,nem dúlták fel Budapestet és nem vertek rendőröket,csupán halkan kértek valamit,lehet hogy éppen ez a baj?
Mert az idióta hatalommániások csupán a pofánverésből értenek de ugye ez a stílus a jobboldal sajátja.
coyote3
Ezt a rétvári nevűt sem lopnák el az eszéért...
tavaszi
@hetöndöe: @hetöndöe: nem bizony a söpredék baloldal az könnygázt dob a tömegre ünnep alkalmábol...és ki lövi a szemedet...a baloldal maga a földreszállt angyal...csak a baloldali söpredék fenyeget kötéllel...2014 választási hajrájában...röhögni való senkiházik.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bretagne
Hölgyeim,Uraim, csak normálisan szóljanak hozzá, ne fröcsögve!!!
bukfenc
A "tavaszi felvágott" hogy kiugrott a fóliájából!! :)))
Nem soká lejárt volna a szavatossága! (április)
Ne aggoggyááá..
Szójába, v, ...-ba gyúrnak oszt lesz belőled fidess fasírt! :))
szablyafűrész
Beindult a választási fosás a gengszterbandában, kevés a határon túli várható szavazat, eélrt szükségük van még a Jobbik labilis egyedeiére is !
szablyafűrész
Meg tudná valaki mondani, hogy időnként miért áll be az oldal ? De csak ez az oldal, a többi működik !
laszlobihari
@coyote3: Az agyrák éhen döglene bencénél meg a többi hasonló "okoskánál".
bárzongora
@Pálinkafőző Rézüst: Rendben.
Ha szombaton elmegyek egy zsinagógába és higgadtan megkérdezem a miséző (vagy nem tudom mit csináló) rabbit, hogy miiért gyilkolták meg olyan állatias kegyetlenséggel Jézust, mondom: nagyon-de nagyon higgadtan, akkor az rendben van?
töky
@tavaszi: röhögni való senkiházi te vagy baszkikám...
tivoli
Minden nációnak megvoltak a maga üldöztetései, a föld szinte egyetlen népe sem maradt ki. Az ilyen megemlékezéseken ez kellene, hogy eszünkbe jusson, nem csak a zsidók álláspontja. Ők persze mindent onnan néznek, hogy Ők, Ők, Ők, aztán egy kis szünet, aztán megint csak Ők. És ezt tolják a gojok arcába, sokszor érzékenyen, még többször arrogánsan.
Én elismerem történelmi kálváriájukat, de ők is ismerjék el az enyémet és az én népemét.
pesti
@bárzongora: Néz utána a történelembe,aztán megtudod,hogy ki gyilkolt.Mosom kezeimet.
joopapa
@tavaszi: Te gondolkodsz vagy csak írod amit abba a kis agyadba belevertek a fityesz képzőben!?De nem a rend éber őrei dobtak könnygázt és lőttek a tömegbe? Az a sok rendőr mind baloldali volt? És nem a köteles kövér laca kötelezett a parlamentben? Gondolkodj mielőtt hülyeséget írnál!
hetöndöe
@tavaszi: Csupán az okozatot írtad le és nem az okokat,akik randalíroznak ne csodálkozzanak,ha pofánverik őket!
bukfenc
@laszlobihari: ma, 07:33

Találóan jó a mondatod!! :)))
Desischado
@bukfenc: Cimbi, de jól mondtad! Jár az extra fülvakargatás!
Desischado
Megnéztem a tervrajzot, FÖRTELEM! AZONNAL A NÁCIK JUTOTTAK AZ ESZEMBE! OLYAN AZ EGÉSZ, MINTHA A NÁCIKAT DICSŐÍTENÉK, NEM MINT EGY EMLÉKEZÉS! FÖRTELEM!!!
kopatika
@tavaszi: Az a tömeg/helyenként csürhe/, amiről és nem akiről, beszélsz az ellen a könnygáz használata egy egyszerű eszköz. Az a társaság minden kultúráltnak mondható dolgon túltett. A szemkilövéssel meg az a helyzet, hogy egy szerencsétlen eset, ami a feladat végrehajtása közben sajnos elöfordult.Ha ,neagy úristen, most keményebben ellen álnának egy esetleges oszlató felszólításnak, a mostani hatalom erői sokkal komolyabb eszközöket alkalmazna.A kötéllel meg a baloldalon nem fenyegetőztek, csak ti találtátok ki. De a Kövér többször is ajánlotta azoknak, akik nem értenek vele egyet.
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: @kopatika: "Éles lőszerrel lövetett volna a tüntetőkre a fideszes Nyitray András 2006-ban! "
www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE
Halszem
Azért szomorú, hogy ennyire alacsony IQ-val is államtitkár lehet valaki ennél a rezsimnél!
Pálinkafőző Rézüst
@Halszem: hiszen pontosan ez a cél! Bábok kellenek a bábjátékosnak, nem emberek.
Fradigege
Egyébként kellene látni, hogy Orbán Viktórkánk zsidó cigány. Vitézy Dávidka apukájának(Vitézy Laci) első felesége Sipos Katalin, aki Sipos Erzsébetneknek a testvére, Viktórka anyukája. Vitézy Zsófia(most Lánchíd rádiózik) az első házasságból Dávidka féltestvére. Az "-os"-ra végződő nevek(Kabos, Bakos, Szabados, Gondos, Babos, Sipos, Soros...stb.) általában magyarosított zsidó nevek. Tehát OV anyukáján keresztül zsidó. Fater pedig orsósvérű. Kemény a szemőldöke. De látni az arcán a mimikákat, vonásokat, grimaszt. Hogy mindkét részről van genetikai állomány rendesen. Végülis ázsiai OV is. Csak nem az Urálon túlról, hanem India és a Közel-keleti régióból való.
Fradigege
A gyerekek is zsidó neveket kaptak. Ráhel, Sára,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.