Az MSZP szerint a Klebersberg Intézményfenntartó Központnál (Klik) feltárt súlyos működési zavarokért nemcsak az intézmény vezetője, Marekné Pintér Aranka a felelős, hanem az iskolarendszer államosítását szorgalmazó Orbán Viktor miniszterelnök, Hoffmann Rózsa államtitkár és az azt megszavazó Fidesz-KDNP-s képviselők.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Ne keltsd itt az indulatokat...Minden normális ember aki beszélt már tanárral az elmúlt 4 évben az tudja, hogy ez a fidesz által kreált rendszer nem működik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@human: az nem normális dolog, hogy létrehoznak egy költségvetési szervezetet: A-ból B-be utalja a pénzt minden honapban az Államkincstár de most már C-n keresztül.

Persze, kellett még pár száz köztisztviselő akiket el kellett helyezni a vett nyelv-, érettségi bizonyítványukkal mert csak a közszférában tudnak elhelyezkedni annyira ostobák.
Hellcat
@nahát: Hát ha kicsesznek velük el is hiszem hogy nem tetszik nekik...
nezelodo
Szerintem csupa siker a KLIK(K). A tanerő meg külön tapsol pl a kötelező portfólió több mint hetvenezres nevezési díjának. Örömükben kiabálják: Tétre, helyre befutóra. Erre mondják pestiesen: Ügyes.
Don Quijote
@nahát: támadjon téged az 42 M-es, remélem érted??
tavaszi
...álmodozás az élet megrontója. ...és a realitás szemüvegét is elhomályositja ...de sebaj...higgyék egyesek,hogy a KLIK fogja okozzni a kormány bukását...majd 8.án megbeszéljük,hogy miért maradt álom-----az álom.
kkalman
1990-ig államosítva volt minden. Kiderült, nem működik, vagy nem úgy, ahogy kellene. Ha akkor "nem működött" az államosított oktatás, most mitől kellene működnie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.