Elhitették, hogy a történelem újra kezdődött, és hogy háborúban vagyunk. Nem tűrték a kritikát bentről, és elfojtották kintről. Törődtek a híveikkel. Tudtak igazán népszerűt lépni. A rend és az erő illúzióját keltik. És az ellenzék nem vette észre, hogy a nagy többség nem vágyik vissza a 2010 előtti korszakba.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Azért, mert a populista szövegeit sajnos, sokan elhiszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Tekla: Kora reggel? Ilyeneket mondani? Aludj inkább!
Desischado
Majd áprilisban meglátjuk, mennyire állnak nyerésre!
Nil
Nem áll nyerésre- csak ezt kell kommunikálnia mindenkinek.
Nil
@Desischado: HA megnézed mit csinálnak abból látszik hogy vagy nem akarnak vagy nem tudnak nyerni - ezért visznek amit csak tudnak. Adósságokat csinálnak - mint a rossz albérlő aki szétzúzza a lakást és óriási telefonszámlát csinál mielőtt lelép.
Desischado
@Nil: Logikus, amit mondasz, tényleg erre hajaznak! Remélem, lesz elszámoltatás, de elsőnek el kell zavarni őket a hatalomból! Remélem, orbánt megüti a guta! (reménykedik)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.